top of page

A DMTK-t fogadtuk harmadik ellenfélként

Sűrű a programja a férfi felnőtt csapatunknak és a maximumon pörög a fordulatszám minden egyes edzésen és mérkőzésen. Most sem volt ez másképp a Dunaharaszti elleni felkészülési mérkőzésen, ahol gólokban az ellenfél kerekedett felül. A csepeliek azonban megmutatták, hogy sokkal több van bennük és bizony a szezonra bizonyára top formában léphetnek már pályára.


Zsivoczky Gyula a következő gondolatokkal zárta a felkészülési mérkőzést:

Egy nagyon kemény hétnek vagyunk a közepén. A csúcsterhelésünk javában zajlik, ráadásul a mérkőzést megelőző napon is erőnapot tartottunk, így érthető a játékosok fáradtsága. A mérkőzésen próbáltam pihentetni a "kezdő játékosok" egy részét, így csak 45 percet adtam nekik. A második félidőben igyekeztem az utánpótlás korú játékosoknak több lehetőséget adni, hogy bizonyíthassanak. Ez az eredmény nálam másodlagos, hiszen nekem az számít, hogy jó teljesítményt nyújtottunk a pályán egy bajnok esélyes csapat ellen, ezért nagyon hasznosnak ítélem meg a mérkőzést. Visszautalnék a Gödöllő elleni mérkőzés után mondottakra: tisztán látom azokat a hibákat, amiket ki kell javítanunk és ezen dolgozunk rengeteget. Ami pozitívum, hogy a védekező játékunk már kezd összeállni, viszont most több hangsúlyt fektetünk a támadásaink befejezésére ebben a fennmaradó 3-4 hétben. Biztos vagyok benne, hogy ez a javulás a Toponár elleni kupamérkőzésre már kiteljesedik és sokszor be tudjuk venni a kapujukat. Voltak még próbajátékosok is, akikről még később döntünk, de azt tudom mondani, hogy a keret kilencven százaléka már készen van.
Az augusztus 5-i kupamérkőzést nagyon várom és remélem, hogy rengeteg szurkoló fog kilátogatni, hogy biztassák a csapatot csakúgy, mint az egész bajnokságban.


277 views0 comments

Comments


bottom of page