top of page

A Pestszentimre ellen javíthatunk

Updated: Feb 22, 2023

Az elmúlt fordulóban balszerencsésen végződő REAC elleni összecsapást követően a tabella második felében tanyázó Pestszentimrei SK együttesét fogadjuk szombat délután a Béke téri stadionban.Ellenfelünk a 2020/21- es bajnoki szezonban harcolta ki a feljutást ebbe az osztályba, pusztán több győzelmének köszönhetően az ugyanannyi pontot gyűjtő MUN SE előtt. A kék- fehér egylet az előző kiírásban a 12. helyen végzett 5-11-14- es mérleggel, a csepeli csapatoktól egy pontot szereztek (Csep-Gól FC 2:2) csupán a négy mérkőzésből, ugyanakkor az Unione, a Budafok II és a REAC is egy hatost rámolt be a kapujukba, melyekre egyetlennel sem tudtak válaszolni. Ebben a szezonban a REAC elleni vereséggel nyitottak (1:3), majd a Testvériség ellen remiztek odahaza (0:0). A folytatásban Csepelre látogattak, s a Hollandi úton egy döntetlennel szereztek pontot (1:1), azt követően pedig az Építők vitte el tőlük a három pontot (1:3). Az 5. fordulóban Budafokon tisztesen helyt álltak és

csupán 2:0-ra kaptak ki, de aztán némi meglepetésre a TFSE is kibabrált velük hazai környezetben (0:1). A legutóbbi játéknapon az Issimo viszont nem állította megoldhatatlan feladat elé az egykori kiváló játékos, jelenlegi tréner Davide Lanzafame tanítványait és magabiztos 2:0- ás sikert arattak odahaza, mellyel jelenleg a 10. helyet foglalják el a tabellán. A mieink fájó vereségbe szaladtak bele Rákospalotán, úgy, hogy kulcsemberünket veszítettük a meccs elején, így a szokatlan formációra megbontott csapatunk nem tudta feltörni az első félidőben egy gólt találó és azt foggal-körömmel védő REAC hátsó alakzatát.

Szakvezetőnk, Lázok János azonban nem tűnt borulátónak az összecsapást követően, hiszen még nagyon a szezon elején járunk és a hátra lévő időszakban gyakorlatilag bármi előfordulhat. A szombaton 13:30-kor kezdődő mérkőzést a 3. helyről várhatjuk, és bízunk benne, hogy a munkanap ellenére sok szurkoló biztatja majd labdarúgóinkat, akiket a vezetőség egy szerény vacsorára is meginvitált a mérkőzést követően.


Szerinted ki lövi az első gólt?

  • Zsivoczky Péter

  • Vörös Bence

  • Torda Bence

  • Jencsik Szilárd


109 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page