top of page

Alakul a tavaszi csepeli csapat

Újabb két felkészülési mérkőzésén van túl a Csepel TC felnőtt labdarúgó csapata. Szerdán a Pereg SE (Pest megye I. oszt 4. helyen álló) csapatát 3:2 arányban győzte le együttesünk, vasárnap pedig az NB III Keleti csoportjának 10. helyén álló Vasas II gárdájával csapott össze egyletünk és ért el 1:1 arányú döntetlent a Szabadkikötő műfüves pályáján, ahol a vendégek az utolsó pillanatokban tudtak csak kiegyenlíteni…



Lázok János:

Összességében elégedett vagyok a mutatott játékkal. Sajnos van legalább öt sérültünk és jónéhányan hiányoztak a kezdőcsapatból, ennek ellenére most azok a játékosok bizonyítottak, akik jobbára csereként álltak a csapat rendelkezésére. Ezen a meccsen ők kezdőként kapták meg a lehetőséget és mindannyiunk örömére éltek is vele! Ennek tükrében elmondható, hogy most azoknak kell csipkedniük magukat, akiknek helyén ezen játékosok kaptak lehetőséget és éltek is a bizalommal… Egyik legjobb meccsünket játszottuk, mióta én itt vagyok, érzésem szerint az előre játékban lehetnénk kicsit élesebbek, jobban ki kellene használni a lehetőségeinket elöl, de összességében ma nem tudok gyenge teljesítményt megemlíteni, ezt kell tovább fejleszteni! Ezzel a meccsel lezártuk a terheléses időszakot, most következik a frissítés, a pörgősebb feladatok veszik át a főszerepet. Eddig szerda-szombat-szerda-szombat ritmusban játszottuk a meccseinket, ami meglehetősen nagy terhelést jelentett a srácoknak, de most azon leszünk, hogy a bajnoki rajtig a lehető legjobb állapotba kerüljenek a játékosok.


Lehet –e újabb változás a keretben?

Talán még egy labdarúgó jelenthet erősítést a számunkra, őt, amennyiben tudjuk leigazoljuk, de összességében csak olyan játékos jöhet szóba nálunk, aki nem a kispadot koptatja, hanem a kezdőben követel magának helyet. A kispadon pedig már olyan, saját nevelésű játékosok várnak bevetésre, akik például a mai napon is megállták a helyüket a felnőttek között. Ebben a kérdésben változatlan a filozófiám: meg kell adni a feltörekvő fiatal játékosoknak a lehetőséget, akiknek viszont tekintettel kell lenni arra, hogy ez már nem az U19-es bajnokság, hanem a felnőtt korosztály! Amennyiben ez sikerül, akkor egyre több Csepel nevelésű futballistát láthatunk majd a keretben.

Csepel TC – Vasas II 1: 1 (1:0)

Szabadkikötő SE sporttelep, műfüves pálya


Csepel TC: Szűcs Krisztián – Németh Zoltán, Bende János, Torda Bence,

Seregy Tamás, Kristó Dominik, Pócsa Csaba, Csákány Levente, Gauzer

Levente, Vörös Bence, Szabó László


Csereként szóhoz jutott: Kardos Ádám, Kiss Marcell, Pásztor Péter, Takács

László,

Gólszerző: Seregy Tamás




203 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page