top of page

Az Issimo ellen is hazai pályán szereplünk

Updated: Feb 22, 2023

Immáron egymás után harmadjára is a Béke téri stadionban fogadhatjuk aktuális bajnoki ellenfelünket szombat délután, amely nem más, mint a BLSZ I. osztályába frissen feljutott XV. Kerületi Issimo SE lesz.Vendégeink az előző szezonban éppen, hogy meg tudták előzni egy ponttal a II. kerületi UFC gárdáját, 19-4-3-as mérlegük mellett +41-es gólkülönbséggel végeztek az élen. Az idei BLSZ I. osztályú kiírásban a Testvériség otthonában kezdték meg az őszi szezont és 4:0 arányban maradtak alul a házigazdákkal szemben. A folytatásban némi meglepetésre a 43. Sz. Építők otthonában tudtak diadalmaskodni (2:3), majd a Budafoki MTE II-től is elcsentek egy pontot odahaza (1:1). Ezt követően a CsUFC mindhárom pontot elvitte az otthonukul szolgáló Budai II László stadionból (1:3) a 2. fordulóból elhalasztott mérkőzés pótlásán, legutóbb pedig a Fővárosi Vízművek SK ugyanilyen arányban múlta felül őket (1:3) hazai környezetben. A jelenleg a táblázat 11. helyét elfoglaló együttes idén a MOL Magyar Kupában a 4. fordulóig jutott, ahol csak a másodosztályú MTK állította meg őket (0:8).


A Csepel TC újabb, fontos sikerével (Szabadkikötő SE 5:0) és az Unione botlásával felugrott a tabella élére, így jelenleg a legjobb pozícióból várhatja az összecsapást a számunkra „sötét lónak” számító vendégek ellen hazai környezetben. Bár a jelenlegi időjárás nem a legkedvezőbb arcát mutatja, remélhetőleg ismét sok Csepel szimpatizáns részvétele mellett folytatódhat majd a nyerő széria a Béke téren.


A mérkőzésre október 1-jén, szombaton 15 órakor a Csepel Stadionban kerül sor, ahol Bereczki Miklós játékvezető (segítői: Rózsa Gergely és Horváth Nyekita Brúnó) sípjelére kezdődik majd a mérkőzés.


113 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page