top of page

Béres Zoltán: még műtét előtt, de már a visszatérésre gondolva

A Csepel TC felnőtt férfi csapata gőzerővel készül a tavaszi bajnoki rajtra, de sajnos nem mindenki tarthat a csapattal ezen a felkészülésen. Kovács Dániel kapusunk már műtétje után lábadozik, Béres Zoltán viszont még csak most készül az elkerülhetetlen műtéti beavatkozásra, amit a térdében történt sérülés idézett elő.  Az ősszel 12 mérkőzésen szóhoz jutó húsz esztendős labdarúgónk a probléma ellenére optimistán néz a jövőbe.Már korábbról adódott egy térdsérülésem, ami ugyan fájt, fájogatott, de egy évet tudtam vele játszani abban a hiszemben, hogy majd csak javul, de ez nem így történt… Sajnos a bajnokság utolsó szakaszára már egyre rosszabbodott a helyzet, így szakemberhez fordultam.

Mi volt a pontos diagnózis?

Sajnos a térdemben meniscus sérülést diagnosztizáltak ráadásul cisztákat is felfedeztek a ugyanott, így –e két dologgal kapcsolatban elkerülhetetlenné válik a beavatkozás. Február 16-án műtenek Székesfehérváron és az azt követő két hónap a rehabilitáció jegyében telik majd, s amennyiben ott minden rendben lesz, akkor reményeim szerint minél hamarabb újra a csapat rendelkezésére állhatok ismét!

Béres Zolinak ezúton is komplikációmentes műtétet, gyors felépülést és sok türelmet kívánunk a rehabilitációs időszakra!596 views0 comments

Comments


bottom of page