top of page

Bajnoki helyett újabb sikeres edzőmeccs

Tekintve, hogy a BLSZ I. osztályának nyitó fordulója a Csepel TC számára sajnos nem tartogat meglepetéseket (halasztás miatt), helyette február 15- én szerdán a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (Gárdonyi VSC) együttese látta vendégül felkészülési mérkőzésen a csapatunkat. A házigazdák imponáló, 13-1-0- s mérlege vezetik a Fejér megyei I. osztályt és 6 pontnyi fórjukkal egyelőre a legesélyesebb csapatnak számítanak a feljutás/rájátszás szempontjából. Lázok János együttese ugyan a meccs elején hátrányba került, ám a második játékrészre jelentősen feljavult a csepeli teljesítmény ami végül nagyarányú sikert eredményezett. Vendéglátóinknak ez úton is köszönet a meghívásért és sok sikert kívánunk nekik a bajnokságban.

Gárdony- Agárd Termálfürdő - Csepel TC 1:5 (1:3)

Csepel TC: Szűcs K. – Bende J., Mészáros R., Gauzer L., Torda B., Kristó D.,

Mészáros L., Dányi R., Vörös B., Menyhei G., Zsivóczky P.

Cserék: Seregy T., Kiss M., Csákány L., Takács L., Pásztor P., Papp Cs.

(kapus)

Gólszerzőink: Zsivóczky P. (3), Torda B., Mészáros L.


Lázok János:

Örülök ennek a mérkőzésnek, mert egy erős, tavaly még harmadosztályú csapattal játszhattunk, akik most is a feljutás legfőbb várományosai és infrastruktúrában, játékerőben, fizikálisan nagyon jól állnak. Az első 20-25 percig egyenrangú ellenfelei voltunk egymásnak, ekkor véleményem szerint fizikálisan mi „elléptünk” tőlük, amit szeretnék majd látni a bajnoki meccseinken is. Lassan utolérik magukat azok a játékosok is, akik az alapozási időszakban kisebb sérülésekkel bajlódtak (Zsivó, Menyhei és még páran). Sajnos fiatal játékosunk Dányi komoly sérülést szenvedett a mérkőzés során, amit nagyon sajnálok, ő még csak 19 esztendős és sokat tudott volna segíteni nekünk tavasszal, nagyon várjuk vissza a csapatba.
Dányi Roland, keretünk egyik legfiatalabb tagja egy rossz mozdulat következtében erős fájdalmat érzett a térdében, ami után nem tudta folytatni a mérkőzést.
A mérkőzéssel összességében elégedett lehetek, tetszett a csapat által mutatott játék minősége, látható az újabb fejlődési szakasz, melyen a srácok keresztülmennek. Nagy reményekkel várom a bajnoki rajtot, bízom benne, hogy eljut a játékosok tudatáig az, hogy tavasszal minden kizárólag csak rajtuk múlik, fiatalodott a gárda, ami tovább erősítheti bennünk a reményt a célunk elérést illetően.

- Az első fordulót nélkülünk rendezik.

Igen, sajnos a pályánk minősége még nem teszi lehetővé a biztonságos játékot, de nem kell kétségbe esni, hiszen két műfüves összecsapás áll előttünk a SZAC és a TFSE ellen, ami azért lehet kedvező, mert a téli alapozást mi is hasonló talajon végeztük el. Márciusra reménykedem, hogy annyit fog változni az idő és a körülmények, hogy a csepeli pálya alkalmas lesz a bajnoki mérkőzéseink megrendezésére és akkor hazai közönség előtt is megmutathatjuk, hogy a téli felkészülés alatt mennyit fejlődött a Csepel TC együttese.

237 views0 comments

Kommentare


bottom of page