top of page

Véget ért a fúzió: Csepel TC néven folytatjuk

Egy hosszú és eredményes folyamat végére került pont, a Csep-Gól FC és a Csepel TC egyesülése - a korábbi ígéreteknek megfelelően - hivatalosan is befejeződött. A 2002-ben alapított Csep-Gól FC jogutódlással és immáron jogerősen is beleolvadt a Csepel Torna Clubba. Mindez azt jelenti, hogy a szurkolóink által is hőn áhítottaknak megfelelően tavasszal már minden korosztályos labdarúgó csapatunk Csepel TC néven szerepel a bajnokságokban, kupákban és minden egyéb kiírásban.

A Csep-Gól FC-ből 21 éves regnálása alatt számtalan labdarúgó került ki, volt, aki egészen a felnőtt magyar válogatottságig vitte, de számos egykori tehetséggel napjainkban is találkozhatunk valamelyik futballpályán akár játékosként akár szakvezetőként. Kijelenthető, hogy Ambruzs József vezetésével az utánpótlásnevelő egyesület beteljesítette célját, ráadásul az egykori Papírgyári sporttelepből egy igazi családias „sportműhelyt” varázsoltak munkát, pénzt, energiát, szabadidőt nem kímélve, amiért feltétlen elismerés illeti őket.

A Csepel TC labdarúgó szakosztályának céljai változatlanok: a minőségi futball újjáépítése a kerületben, hűen a négyszeres elsőosztályú bajnok Csepel SC páratlan hagyományaihoz.

Szurkolóinknak hálásak vagyunk az átmeneti időszakban tanúsított türelemért és töretlen bizalomért. Klubvezetésünk őszinte örömét fejezi ki, hogy a beolvadással sikerült beteljesítenünk azt a közös vágyat, hogy a Béke téri stadionban a hagyományos címert és kék- piros színeket viselő Csepel csapatának szurkolhassanak. Szimpatizánsaink jelenléte és véleménye továbbra is kiemelten fontos számunkra, hiszen támogatásuk nélkül céljaink elérését aligha tekinthetnénk kivitelezhetőnek. 2024-ben tehát Hajrá Csepel TC!


Csepel Torna Club

832 views0 comments

Comentários


bottom of page