top of page

Döntetlen az első felkészülési mérkőzésen

2:2-es döntetlennel zárult az első felkészülési mérkőzés a férfi felnőtt csapatunknál az NBIII-ban szereplő BKV csapata ellen. A vezetőedző így értékelte a mai teljesítményt:


Zsivoczky Gyula:

Eddig volt egy rövidebb ráhangolódás az első edzőmérkőzésünk előtt, az edzéseken még mindig megyünk bele a csúcsterhelésbe. Ettől függetlenül ez a mérkőzés kiválóan mérte a jelenlegi szintünket egy NBIII-as csapathoz képest, hogy mire vagyunk képesek. Sajnos a mérkőzést rosszul kezdtük, mivel egy védelmi hibából adódóan kaptunk egy gólt és az első 20-25 percben beszorított minket a térfelünkre az ellenfél. Kicsit kapkodó volt a játékunk, viszont ebből látszik, hogy a védekezésünkön még van mit csiszolni a bajnokság kezdetére. Az első félidő második felére azonban úgy érzem, hogy jobban le tudott higgadni a csapat és a labdaszerzéseink után a középpályán megvoltak azok a pontos kulcspasszok, amiből az előre játékot tudtuk kezdeményezni. Ezeknek köszönhetően már több helyzetet is ki tudtunk alakítani, és én úgy érzem, hogy innentől egy kiegyenlített játékot figyelhettünk meg, viszont a szünetre 0-2-es hátránnyal vonultunk az öltözőbe. Még a félidő előtt volt egy sajnálatos sérülése Mészáros Lacinak - akinek innen is szeretnék jobbulást kívánni - és remélem, hogy minél hamarabb a csapat rendelkezésére tud majd állni, hiszen ő egy nagyon fontos láncszem a középpályán. A második félidőben folyamatosan cseréltünk, és ami pozitív volt számomra, hogy folyamatosan kiegyenlített maradt a mérkőzés. A végére feljebb toltuk a védekezésünket, hogy magasabban tudjunk labdát szerezni, melyben nagyon pozitívan tudtak hozzátenni a beálló játékosok, mint a Bence Marci és a többi fiatal játékos. Kiharcoltunk egy 11-est, amit Marci higgadtan értékesített. A második gólt sikerült az U19-ből felkerülő Futó Tominak szereznie, akinek a játéka egyértelműen kecsegtető a jövőre nézve.
Ami pozitívum volt, hogy a végsőkig meg akartuk nyerni a mérkőzést és nem volt olyan pontja a mérkőzésnek, ahol feladtuk volna, melyen eredményeképpen a mérkőzés végére már domináltuk a játékot. Teljesen helyén kezeljük a mérkőzést, a hibákat kielemezzük és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a bajnokság kezdetére tökéletesítsük ezeket a játékhelyzeteket.


309 views0 comments

Comentarios


bottom of page