top of page

Friss igazolás: Dunai András

A klub legújabb erősítése, Dunai András, a középpályán fog szerepet vállalni a közelgő szezonban. Ez a bejelentés nem csupán a klubnak hoz jelentős erősítést , hanem a szurkolók számára is reményteli előjele lehet a következő idénynek.

Andris neve már önmagában is sokaknak ismerős lehet a magyar labdarúgás szerelmesei között. Az NBIII-at is megjárt támadó elkötelezettségét már több klubnál is bizonyította - többek között Ausztriában is - és most a Csepel TC színeiben folytatja pályafutását.


Zsivoczky Gyula vezetőedző, nagy bizalommal tekint Andrásra és a középpálya támadó szekciójában látja a legjobb helyét a játékosnak.

Az új szerzemény érkezése nem csupán a játékteret, hanem a csapat körüli légkört is frissítheti. A személyisége és játékstílusa új színt hozhat a Csepel TC játékába, ami mind a csapat, mind a szurkolók számára izgalmas kilátásokat ígér a közelgő szezonban.


Természetesen, mindenki nagy várakozással tekint a következő szezonra, és kíváncsian várjuk, hogyan fog Andris szerepelni a pályán. A közösség és a szurkolók támogatása hatalmas löketet adhat a játékosnak, és segíthet neki kiteljesedni a Csepel TC mezében.

320 views0 comments

Comments


bottom of page