top of page

Hatalmas esély a bajnoki címre

Egy izgalmas pillanat küszöbén állunk és a ti támogatásotok most kulcsfontosságú lesz! Csapatunk felkészült arra, hogy a mai nap 19:00-kor pályára lépjen a 43. számú Építőkkel szemben, ám most hatalmas lehetőség előtt állunk: a bajnoki cím matematikai megszerzése!


Ahogy már bizonyára tudjátok, a mai napon BMTE botlása által kinyílt előttünk az út a bajnoki cím felé. Most, matematikailag is megnyerhetjük a bajnokságot, de erre szükségünk van minden egyes szurkoló támogatására a lelátókon.

A 43. számú Építőkkel való összecsapás nem lesz egy egyszerű meccs lesz számunkra. Ez az összecsapás egy rég várt lehetőség, hogy megtegyük az első lépést az NBIII-ba vezető úton a klubnál. A játékosok maximálisan fel vannak készülve, de szurkolóként is meg kell mutassuk a támogatásunkat és a lelkesedésünket a csapat iránt.


Gyertek ki minél többen, öltözzetek a klub színeibe, és hozzátok magatokkal a hangulatot! A pályán összegyűlt energia sokat jelent majd a játékosoknak a mérkőzés alatt. Tegyük felejthetetlenné ezt a pillanatot, és segítsünk nekik a győzelem felé vezető úton!


Ne hagyjátok ki ezt a nagy lehetőséget, hogy közösen ünnepeljük meg a Csepel TC sikeres szezonját, és segítsünk a csapatnak a bajnoki cím elérésében! Gyertek, és legyetek részesei egy emlékezetes mérkőzésnek!

189 views0 comments
bottom of page