top of page

Határon túli győzelem a hétvégén

Múlt hétvégén női csapatunk a Szlovákiában található Komarnoba utazott, hogy tovább folytassa a felkészülést a nyár folyamán és készen álljon a hétvégi Magyar Kupa megmérettetésre.


Komarno - Csepel TC 3-4 (0-2)

Gólszerzők: Kókai (2), Balogh, Kerekes

Bujdosó (Forgács 60') - Harsányi, Horváth (Monyók 46'), Mesterházi (Ráporti 65'), Nádudvari (Méhes 65') - Németh (Jakab 46'), Király L. (Németh 65'), Hári-Malinovszky (Helly 65') Balogh (Kerekes 60'), Kókai (Balya 60')

Kincses Ernő így értékelt:

Nagyon jól felkészült ellenféllel szemben játszottunk egy jó mérkőzést. A 60. percben 4-0-ra vezettünk, de az ellenfelünk nem adta fel és igen izgalmassá tette a mérkőzés végét. A mérkőzésnek több tanulsága is van, de a legfontosabb, hogy 4-0 sem lehet megnyugodni és átadni a terület az ellenfélnek, és a cserejátékosok sem mehetnek fel olyan felfogásban a pályára, hogy ez a mérkőzés meg van nyerve és nem kell a plusz teljesítmény. A tanulságok levonásával várjuk az Airenrgy FC elleni hétvégi Magyar Kupa mérkőzést. Remélem mi is úgy rajtolunk a Kupában mint a fiúk! Innen is tiszta szívből gratulálok a srácoknak a győzelmükhöz. Hajrá Csepel! Csak a 21!
540 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page