top of page

Itthon fogadjuk a Szabadkikötő együttesét

A tervezettől eltérően nem a Weiss Manfréd úti Szabadkikötő sporttelepen, hanem a Béke téri stadionban csap össze a Csepel TC és a Szabadkikötő SE együttese szombat délután.

Kerületi riválisunk - amely már csak nevében ugyanaz, mint Csepel egyik valaha volt patinás egyesülete - legnagyobb sikerét a három szezonon át tartó NBIII-as szereplés és egy Budapest Kupa siker jelentette, jobbára egykori Csepel nevelésű labdarúgókkal a soraikban. A korábban a Tintahalak SE (Sashalom)-vel fuzionáló egylet az előző bajnoki kiírásban a 10. helyen zárt a Csepel FC-től nem, de a Csep-Góltól sikerült 4 pontra szert tennie Kenyó Zoltán legénységének. Az idei szezonban eddig 1-0-3 a mérlege, első két meccse elmaradt, utána az Unione -tól kaptak egy ötöst, de az RKSK-t legyűrték (2:1), ám idegenben a SZAC (1:2) és hazai pályán az ASR Gázgyár (2:3) is megoldhatatlan feladatot jelentett számukra. Az idei Budapest Kupában a BAK együttesét verték magabiztosan, a Flotta 2001 SE elleni

találkozót viszont későbbre halasztották. Csapatunk - melynek teljesítménye egyre bizalomgerjesztőbb - a Vízművek elleni fontos sikerrel még közelebb került a listavezető Unione FC együtteséhez, a Budapest Kupában pedig a Pestszentlőrinci Városgazda UA gárdájához látogatott, ahol ugyancsak magabiztosan (2:5) lépett tovább a kiírás 3. fordulójába. Lázok János vezetőedző továbbra is elkötelezetten és céltudatosan készíti fel a soron következő feladatokra Mészáros Lászlóékat, melynek következő állomásán a Szabadkikötő ellen kell megmutatnia a társaságnak, hogy mennyit tudnak megvalósítani vezetőedzőjük elképzeléseiből. A találkozóra szeptember 24-én, szombaton 14:30-kor a Csepel stadionban kerül sor, ahol Zimonyi Péter játékvezető (segítői: Reszler Csaba és Horváth Dániel) sípjelére kezdődik majd a mérkőzés.


104 views0 comments

Comments


bottom of page