top of page

Ünnepélyes keretek közt felavattuk vadonatúj műfüves pályánkat

Tegnap délelőtt ünnepélyes keretek között felavatták a Csepel SC sporttelepén található vadonatúj műfüves labdarúgó pályát. Az eseményen részt vett Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Lovász Tamás István, az MLSZ budapesti igazgatója, valamint Süle László, a Csepel SC Alapítvány elnöke és Ambruzs József a labdarúgó szakosztály szakmai igazgatója.



Az új pálya avatására számos meghívott érkezett, köztük olyan neves személyiségek, mint a Csepel SC korábbi kiváló labdarúgói: Gelei Károly, Gálhidi György, Elekes József és Buronyi Tibor is, akik méltó módon tisztelegtek az eseményen.



Az avatóünnepség során Németh Szilárd kiemelte a sport jelentőségét a közösségépítésben és a fiatalok nevelésében. Lovász Tamás István gratulált a klubnak és a helyi közösségnek az új pálya létrehozásához, kiemelve annak fontosságát a tehetségek felkutatásában és fejlesztésében. A vadonatúj műfüves pálya lehetőséget teremt a játékosoknak, hogy még magasabb szinten fejlesszék készségeiket és a klub további sikereihez vezessenek.



Az avatóünnepség zárásaként a résztvevők közösen vágtak egy darabot a nemzeti színű szalagból, jelképezve ezzel a kezdet frissességét és a közösség összetartozását a sport iránti szenvedélyben.



A Csepel SC és a helyi közösség büszkén tekint előre, mivel az új műfüves pálya inspirációt és lehetőségeket teremt a jövőbeli sportteljesítményekhez.



290 views0 comments
bottom of page