top of page

Női NBII: az éllovas otthonában indítjuk a tavaszt

Nem kisebb feladat hárul a KIZOTTI Csepel TC felnőtt női labdarúgó csapatára szombaton, minthogy legyőzze vagy legalább pontot raboljon az első helyen álló PMFC-től.



A Baranya vármegyeiek ellen ősszel Csepelen egy gólnélküli döntetlenre „futotta” Kincses Ernő tanítványaitól, aminek értékét növeli, hogy az éllovas azóta csak győztes meccseket produkált, így 10-1-0-s mutatóval áll az élen 31 pontot begyűjtve, a második Pápa 30 pontot jegyez. Érdekesség, hogy kettejük összecsapását a pécsiek magabiztos, 3:0-val abszolválták, így megérdemelten vezetnek jelenleg orrhosszal a tabellán. A mieink kerete kicsit átalakult a téli szünet során, tudtuk meg a szakvezetéstől, akik azt is elárulták, hogy távozóin nem, csupán érkezői oldalon történtek változások.


Az I. osztályban szereplő Budaörsről három labdarúgó tette át a székhelyét Csepelre: Kardosi Blanka, Koch Fruzsina és Terdik Ivett, Lovászi Zsuzsanna Szegedről (St.Mihály), az Astra nevelésű Simon Dóra pedig nálunk kezdi újra nagypályás karrierjét, s végül, de nem utolsósorban Dóczy Nikolett kapus a BVSC színeit váltotta fel kék-pirosra.


Kincses Ernő vezetőedző elmondta:

A csapat céljai változatlanok a tavaszi szezonban is, a feljutás kiharcolása lebeg a lányok szemei előtt, azért fognak minden tőlük telhetőt megtenni az előttük álló bajnoki mérkőzések során.

A PMFC-KIZOTTI Csepel TC összecsapás március 2-án, szombaton 14 órakor lesz a Kovácstelep sporttelepen, ahol Barta Viktória vezeti majd a mérkőzést, Minda Róbert és Fekete Sándor lesznek a segítségére.

bottom of page