top of page

Fábián Sára csapatban Európa-bajnok!

A Győrben zajló légfegyveres Európa-bajnokságon aranyérmes lett a Fábián Sára, Jákó Miriam, Major Veronika összetételű magyar trió a női pisztolyosok hagyományos csapatversenyében. A Csepel TC lövész szakosztályának üdvöskéje Fábián Sára egyéniben a 36. pozícióban végzett, s teljesítményéről Pál- Plichta Györgyi pisztolyos szakágvezető elmondta, hogy produkcióját nem élte meg rosszul, mert – mint mondta – ő már kvótás és az olimpiára készülhet, így nem az évnek ezen szakaszában kell kiemelkedően lőnie, ahogy a mezőnyben a már kvótával rendelkezők nagy része sem lőtt igazán jól.


Deme Zoltán, Sára klubedzője hozzátette, hogy hat körös előnnyel lett Európa- bajnok a magyar csapat, ami nagyon jónak számít a kontinensviadalon. A lányok teljesítménye kiemelkedőnek mondható, Sára pedig ismét bizonyította, hogy stabil helye van a csapatban.



A Csepel TC másik válogatott sportolója Török Ferenc egyéniben most nem csillogtatta meg tudását, ez nagyrészt a megfelelő ráhangolódás hiányának, részben pedig a puskaváltás okán, -ami nemrégiben történt meg a csepeli sportolónál- tudható be, de Fecó így is a magyar csapat egyik legjobbjának bizonyult- tette hozzá Deme Zoltán.


A Kálmán Bálint, Török Ferenc, Dénes András összeállítású junior fiú légpuska csapat hatodik helyen zárt.

2 views0 comments
bottom of page