top of page

Friss hírek a sérültekről - Férfi

Sajnos nincs sok olyan csapat a világban, ahol a sérülés ne jelenne meg a labdarúgóknál. A szezont szerencsére Zsivoczky Gyula bő kerettel kezdte el, hogy az ilyen helyzetekben tudjon megoldást találni. Lássuk, hogy vannak a játékosok:


Balogh Bence:

A felépülése a tervezett szerint halad, viszont még nem szeretné elsietni a nagyobb intenzitású mozgást, hogy biztosan a csapat segítségére legyen hosszabb ideig.


Vörös Bence:

Alig telt el pár hét a műtét után, Bence lába kifejezetten jól mozog, viszont a pálya szélén láthatjuk edzéseken egyelőre. Elmondása szerint már nem kell sokat várni a visszatérésére!


Torda Bence:

Fájdalmat érzett az előző héten a belső combjánál, mely gátolta a pénteki edzésben, így a hétvégi THSE elleni bajnokit is kihagyni kényszerült. Hamarosan pontosabb diagnózis is kiszivároghat az állapotáról.


Zsivoczky Péter:

A hétvégi bajnoki mérkőzésen egy ütközés következtében fájdalmat érzett a csípője tájékán, ami miatt kénytelen volt idő előtt elhagyni a játékteret. Hétfőn kezelésen vesz részt, és reméli, hogy hétvégére ismét a Csepel Stadionban tud szerepelni.


Kovács Dániel:

Az ismételt porckopás diagnosztizálása után a térde jól reagált a kezelésekre és hétfőn könnyített edzésen vehet részt a csapattal.258 views0 comments

Commenti


bottom of page