top of page

Csepel TC a Te Szedd akcióban: közösségi összefogás a környezetvédelemért

Tegnap egy különleges esemény zajlott Csepelen, amely összehozta a Csepel TC összes korosztályát. Az önkéntes Te Szedd akcióra került sor a Csepel Stadionban és környékén, amelynek célja az volt, hogy tisztábbá tegyük a környezetünket.



Az önkéntes Te Szedd akció egy olyan kezdeményezés, amelyet a Magyarországi Hulladékmentes Mozgalom szervez. Az akció célja az, hogy összegyűjtsük és megfelelően ártalmatlanítsuk a környezetünket szennyező szemétet és hulladékot. A Csepel TC sportolói, edzői és szurkolói együttműködtek ebben az akcióban, és bebizonyították, hogy közösségünk számára fontos az egészséges és tiszta környezet.



Az esemény délután 16:30-kor kezdődött a Csepel Stadionnál. Az önkéntesek apróbb szemetet és hulladékot gyűjtöttek össze a stadion környékéről, majd parkokban és játszótereken is folytatták a takarítást. A fiatalabb korosztályokat külön területekre osztották, ahol kisebb szemét darabokat, papírokat, flakonokat és dobozokat szedtek össze.



Az akció során a sportolók és edzőik nem csak azért dolgoztak keményen, hogy tisztább környezetet teremtsenek, hanem azért is, hogy példát mutassanak a fiatalabb korosztályoknak. A gyerekek figyelmét felhívták a környezetvédelem fontosságára, és arra, hogy kis odafigyeléssel és felelős magatartással hozzájárulhatnak a bolygónk megóvásához.

Az önkéntes Te Szedd akció az egész délutánt lefedte, és az egyesület egy pizzázással frissítő vízzel köszönte meg a kemény munkát. Az eredmény nem maradt el: az önkéntesek több zsák szemetet, palackokat és papírokat gyűjtöttek össze, mint amennyit a szervezők előzetesen vártak.



Az esemény záró pillanataiban a Csepel TC sportigazgatója, Rácz Botond köszönte meg az önkénteseknek az összefogást és az erőfeszítéseket. Az akció a Csepel TC számára nagyon fontos volt, hiszen nem csak arról szólt, hogy tiszta környezetet teremtsenek, hanem arról is, hogy erősítsék a közösségi szellemet és a csapatmunkát. Az esemény egy olyan lendületet adott a klubnak, amely további közös cselekvéseket és kezdeményezéseket hozhat a környezetvédelem terén.



Az esemény eredményeként a Csepel Stadion és a környező területek sokkal tisztábbak lettek, és a sportolók és szurkolók együttműködésének köszönhetően sikerült figyelemfelhívást is generálni a környezetvédelem fontosságára. Az akció résztvevői példát mutattak arra, hogy mindenki tehet valamit a környezetünkért, legyen az nagy vagy kicsi, hiszen minden apró lépés számít.



Összességében, az önkéntes Te Szedd akció egy olyan kezdeményezés, amely erősíti a közösséget, támogatja a környezetvédelmet, és példát mutat a jövő generációinak is arra, hogy hogyan lehet felelős és tudatos felnőtté válni. Az esemény sikeres volt, és reméljük, hogy a jövőben is hasonló kezdeményezések szervezésére fog sor kerülni a Csepel TC és más közösségek részvételével.

272 views0 comments
bottom of page