top of page

U13: új az edző, kettős a cél tavasszal

A Csepel TC U13-as együttese kisebb vérátömlesztésen ment keresztül a téli szünet folyamán, már ami a szakvezetést illeti. A vezetőedzői poszton történt váltást követően végül Kornis Dávid lett a csapat trénere, aki testvérétől Attilától vette át a feladatot, ő családi elfoglaltsága okán nem tudta tovább vállalni a megbízást. Az ősszel még Nagy Tamás által irányított ¾ pályán szereplő együttes 1-2-3-as mutatóval zárta az őszt, ami azt jelentette, hogy tavasszal egy másik csoportba kapott besorolást a csapat.


2023 januárjában Attila testvérem vette át a csapatot, én pedig másodedzőként dolgoztam mellette, így nem vagyunk ismeretlenek egymás előtt az U13-asokkal. Ez úton is köszönöm a lehetőséget a vezetőségtől. Szerencsére zökkenőmentesnek bizonyult a váltás, mindjárt bele is csöppentem a csapattal a futsal küzdelmekbe, ahol a kezdeti nehézségek után a végére kezdett kiegyenesedni a csapat – újságolta el honlapunknak a rehabilitációs és erőnléti edzőként is bevethető szakvezető. Korábban néhány labdarúgómmal már egyéni edzéseken is dolgoztunk együtt, így mondhatni nem kell az ismerkedésre fecsérelni az időt. Az ősszel minden meccsét láttam a srácoknak, ami jó alapot biztosított a munkakezdéshez és elmondhatom, hogy ahhoz képest máris előrébb tartunk! Legfrissebb tapasztalatom a már előbb említett futsalról van, ami kiváló kiegészítője lehet a tavaszi, ¾-ed pályás bajnoki mérkőzéseinknek. A hozzáállást és a mentalitást is jobbnak tartom a korábbiaknál, de azért van még hovafejlődni. Úgy érzem elfogadták, hogy én irányítom őket a jövőben és igyekeznek végrehajtani mindent amit kérek tőlük, persze néha korholnom is kell, ami ennek a szakmának a természetes velejárója.

Frissen kinevezett trénerünk 14-16 fős kerettel vág neki a tavaszi szezonnak, ahol a cél nem kisebb, mint visszakerülni az erősebb csoportba, ahol ezt megelőzően játszott a csapat és természetesen a megfelelő csapategység kialakítása is fontos feladatnak ígérkezik. Sajnos az első fordulót halasztotta a szövetség, így a srácok egyelőre felkészülési találkozókon csillogtathatják meg tudásukat.

262 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page