top of page

UP: a nagyobb korosztályaink idegenből hozták el a pontokat

A Csepel TC utánpótlás csapatai is célegyenesbe fordultak a bajnokságokat illetően, így most kell picit még jobban odatenniük magukat a srácoknak, hogy feljebb tornázhassák pozíciójukat a tabellákon. Ez most a legjobban az U19-es és U17-es csapatunknak sikerült, akik figyelemreméltó eredményekkel hoztak Csepelre 6 bajnoki pontot.


MLSZ REG U-19 ÉNY 7-12. HELY 7. forduló


Zsivoczky-Pandel Péter:

A Mészöly Focisuli csapatához látogattunk az elmúlt fordulóban. Több hete nyilatkozom, hogy jobbak vagyunk az ellenfeleinknél, mégsem tudjuk a fölényünket góllal vagy gólokkal tudatosítani. Egy nagyon hektikus mérkőzést játszottunk és bár jól kezdtünk, ellenfelünknek jobban kijött a lépés hazai pályáján, több nagy helyzetet is kialakítottak, ám Papp Csabi remek védéseinek köszönhetően ezek rendre kimaradtak, és ahogy az lenni szokott a futballban: a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat… Egy kisebb szerkezeti váltást követően játékunk eredménnyel is párosult és két gyönyörű góllal megnyertük a mérkőzést. Gratulálok a csapatomnak, küzdöttek és alázatosak voltak, aminek meg lett az eredménye.

MLSZ Regionális U17, Délnyugat, Alsóház 11. forduló


Ambruzs Szabolcs:

Nehezen indult a mérkőzés, kihagytunk egy nagy ziccert, cserébe az ellenfélnek is jutott belőle egy. Szerencsére a második félidőben is tudtunk kidolgozni veszélyes helyzeteket, ott tudtunk lenni az ellenfél kapuja előtt. Az utolsó negyed órában kicsit visszább vettünk, ennek köszönhetően nyíltak meg nagyobb területek, amikkel le tudtuk zárni a mérkőzést.

BLSZ SERDÜLŐ U-13 HNP TAVASZI "F" CSOPORT 5. forduló


Kornis Dávid:

S Cső-Montage csapatához látogattunk, ahol nehéz mérkőzésre számítottam. Sajnos be is igazolódott, ám csakis saját magunknak köszönhetünk, hogy a megérzésem bejött… Egy-egy játékosunknál mentális problémák adódtak, melyek kihatottak a csapat teljesítményére, ennek okán sajnos egy kisebb pofonba szaladtunk bele. Nem játszhat a csapat minden alkalommal ugyan úgy, ám az a viselkedés nem fordulhat elő még egyszer, ami a hétvégén ugyanis az a csapat rovására megy! Mindenesetre lesz egy komolyabb beszélgetésünk ezzel kapcsolatosan. Remélem, hogy az utolsó két mérkőzésen nyomait sem látom ennek a hozzáállásnak és a bajnokságot méltóképpen tudjuk majd lezárni.


BLSZ SERDÜLŐ U-14 1. CSOPORT 20. forduló



Váczi Dániel:

Ismét megmutatta a csapat, hogy amikor a labda nálunk van és játszani kell, az ellenfél fölé tud kerekedni szép, kombinatív, támadó focit tud mutatni illetve helyzeteket, lehetőségeket képes kialakítani. A srácoknak meg kell érteniük, hogy saját magukkal illetve a csapattal kell foglalkozni a mérkőzéseken, továbbá az elmondott taktikai utasítások és azok betartása nélkül nehéz győzelmet aratni. Pozitívnak tartom ugyanakkor, hogy játékban ismét felül tudtuk múlni az ellenfelet, ám sajnos ez az eredményben nem mutatkozott meg. Ellenfelünk egy dologban volt jobb nálunk: fizikálisan.
141 views0 comments
bottom of page