top of page

Szépen „hoztak a konyhára” utánpótlás együtteseink

Updated: Mar 1

Nagyszerű bajnoki fordulón van túl a Csepel TC utánpótlása, szinte mindegyik együttesünk pontot vagy pontokat szerzett a legutóbbi játéknapon. U14-es csapatunk a Ferencvárossal kétszer is színvonalas összecsapáson mérte össze tudását, rajtuk kívül a többiek szereplése is elismerésre méltóra sikeredett.


MLSZ REG U-19 ÉNY 7-12. HELY 5. forduló


Zsivoczky-Pandel Péter:

Budafok csapatát fogadtuk a Béke téren. Az idei legjobb első félidőt produkáltuk, csak az a fránya gól hiányzott. A második félidő kiegyenlítettebb volt, az ellenfél is addigra alkalmazkodott már a pályához. Összességében egy jó iramú, kiegyenlített mérkőzés volt, az ilyen meccseken fejlődnek legtöbbet a srácok.


MLSZ Regionális U17, Délnyugat, Alsóház 8. forduló


Baksa Ákos:

Egy hét alatt már a második hosszú túránkat ejtettük meg, ami egésznapos programot jelent a csapat számára. Az előző meccsből kiindulva jó előérzetünk volt, remek hangulatban utaztak a srácok a buszon, szerencsére nem láttuk rajtuk, a „már megint utazni kell” arckifejezést. A Nagyatádról előzetesen már volt tapasztalatunk, odahaza játszottunk velük és elég masszív csapat benyomását keltették. Az első 20 perc alapján nagyon nehezen lendültünk játékba, talán fennmaradtunk még a buszon, nem voltunk ott fejben, így a hazaiak szereztek vezetést egy eladott labdából és egy rossz helyezkedés okán. A gól után kicsit rendbe rakták magukat a srácok fejben és elkezdtek helyzeteket kidolgozni melyek nagy részét góllal fejezték be. Büszkék vagyunk a játékosokra, hogy 1:0 után is képesek voltak felállni és meg tudták fordítani a meccset. A hibákat igyekszünk kijavítani, és megyünk tovább!

MLSZ Regionális U-16 Dél-Nyugat 17. forduló


Pereszlényi András:

Szeretnék gratulálni a csapatnak a 4:1-es győzelemhez. Nagyszerű teljesítményt nyújtottak a srácok, és bizonyították, hogy a kemény munka meghozza a gyümölcsét. Meglátásom szerint a csapat nagyon jól összpontosított és nagyon motivált volt, a játékosok technikailag erősek voltak, és remekül kihasználták a lehetőségeket a gólszerzésre. A védelem is nagyon stabil volt, és nem hagytak sok lehetőséget az ellenfélnek a gólszerzésre. Azonban, mindig vannak olyan területek, ahol javulni lehet. Volt azonban néhány apró hiba és pontatlanság, amin javítani kell. Gondolok itt néhány passz vagy lövés pontatlanságára, de néha az időzítés is kicsit félresikeredett bizonyos játékhelyzetekben. Ellenfelünknek sikerült gólt is szereznie, és védelmünknek néha minden tudására szükség volt, hogy újabbat ne kapjunk. Összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével, nagyon keményen dolgoztak, és sikerült remek eredményt elérniük. Továbbra is igyekszünk javítani a hiányosságainkon és készülünk a következő megmérettetésre.


BLSZ SERDÜLŐ U-14 1. CSOPORT 11. forduló



BLSZ SERDÜLŐ U-14 1. CSOPORT 18. forduló


Váczi Dániel:

Az elmúlt két összecsapás az FTC női csapata ellen talán a bajnokság két legszínvonalasabb mérkőzése volt különösen a hazai. Mindkét csapat a játékot felépítve, kombinatívan játszott, amiben rengeteget fejlődtek a mienk illetve az ellenfél is. A hétközi forduló sajnos 2:1 vereséggel ért véget, ott hiányzott a támadásoknál, befejezéseknél a koncentráció és kicsit a szerencse is, illetve még több lehetőséget kellett volna kialakítanunk. A csepeli mérkőzésen főleg az első félidőben rengeteg helyzetet, lehetőséget dolgoztunk ki illetve játékban úgy érzem az ellenfél fölé tudtunk nőni. A második félidőben is több lehetőségünk volt, amiből egyet sikerült is értékesíteni mellyel végül megtudtuk nyerni a találkozót. A fináléra azért nagy szükség volt a csapat megfelelő védekezésére, illetve kapusbravúrokra is, de abban is helyt állt mindenki. Összeségében úgy érzem, megérdemeltük a győzelmet aminek örülök, már igazán rászolgáltak a srácok! Gratulálok az ellenfélnek is, mert ilyen és ehhez hasonló színvonalú mérkőzéssekkel tudnak fejlődni a játékosaink, további sok sikert kívánunk nekik! Hátra van még két mérkőzésünk a bajnokságból mindkét meccsen remélem hasonló játékot és teljesítményt tudunk nyújtani és akkor sikeresen fejezhetnénk be a szezont!

101 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page