top of page

UP: az U17-nek ment a legjobban, jól rajtolt az U13

Tovább folytatta bajnoki mérkőzéseinek sorát egyesületünk labdarúgó szakosztályának utánpótlása. Ezúttal több hétközi összecsapásra is sor került, győzni tudott az U17, a most bemutatkozó U13 pedig pontot rabolt idegenben.


MLSZ REGIONÁLIS U-19 ÉSZAK-NYUGAT B csoport 3. forduló
Zsivoczky- Pandel Péter: "Budafokra látogattunk és megint csak ismételni tudom önmagam: nem kezdjük jól a mérkőzéseket, annyira nem, hogy a második percben egy figyelmetlenségből előnyhöz is juttattuk az ellenfelet. Nem a mi napunk volt, nem voltunk elég pontosak, a vállalkozó kedv is hagyott kívánni valót maga után, ráadásul amikor épp jól járattuk a labdát, 25 méterről egy bombagólt kaptunk... Muszáj megemlítenem, egyénileg elképesztő kvalitás volt előrefelé játékban a Budafokban, mi csapatjátékban tudtunk többet nyújtani, mint ők, viszont nem tudtuk eltüntetni a technika és a dinamika közti különbségeket. Nekünk először mindig magunkat kell legyőzni! Amikor a vállalkozó kedv és az önbizalom megvolt, kapott gól nélkül hoztuk le a második félidőt, illetve rúgni is tudtunk egyet. Külön örülök, hogy több olyan játékos is pályára lépett, akinek nem vagy csak kevés játékperce volt eddig, hiszen feladatunk az is, hogy a képzésben kissé lemaradó labdarúgóinkat is játéklehetőséghez juttassuk."


MLSZ REGIONÁLIS U-19 ÉSZAK-NYUGAT B csoport 4. forduló
Zsivoczky- Pandel Péter: "Eddig ezt a meccset sajnálom a legjobban. Végig jól, szervezetten játszottunk, irányítottuk a találkozót, jól mentünk át védekezésből támadásba, sőt végre nem csak a tizenhatosig tudtuk elvinni a támadásokat, hanem helyzetekig is eljutottunk. Tetszett a hozzáállás, majdnem mindenkinél. Sajnos nem bírtuk el a sok hiányzót hátul, bár ha csak a felét berúgjuk a helyzeteinknek, akkor is nagyon sima meccs lett volna. Egyéni hibákból kaptuk a gólokat, főleg a másodikat. Az egész bajnokság legszimpatikusabb vesztesei leszünk, amennyiben így folytatjuk, ezért minél előbb kellenek a karakterek a csapatba és a játék mellett el kell kezdenünk pontokat is gyűjteni."


MLSZ REGIONÁLIS U17, DÉL-NYUGAT, A csoport
Ambruzs Szabolcs: "Reméljük, hogy ennél szürkébben már nem fogunk játszani ebben a naptári évben. Nem tudtunk kreatívak lenni az ellenfél térfelén, amit ezúttal annyira ugyan nem szenvedtünk meg, de ez nagyban köszönhető annak, hogy ellenfelünk majdnem egy félidőt emberhátrányban töltött. Sikerült itthon tartanunk a három pontot úgy, hogy hat játékosomat is nélkülözni kellett, ami mindenképp örömre adhat okot, de ennél többet nem igazán lehet megemlíteni a meccset illetően."


MLSZ REGIONÁLIS U-16 DÉL-NYUGAT 3. forduló
Pereszlényi András: "A Kaposvölgyét láttuk vendégül a Csepel Stadionban és jól kezdtük a mérkőzést, tíz perc elteltével megérdemelten szereztük meg a vezetést, Molnár Zsolti góljával. Bíztam benne, hogy a gól után nagyobb erőket tudunk mozgósítani, de sajnos éppen az ellenkezője történt, „álmoskás” volt a játékunk, és hamar jött a válasz, egyenlítettek a vendégek. Többet birtokoltuk a labdát, adódtak lehetőségeink is, de a küzdőszellemet ezúttal hiányoltam, ráadásul még a szünet előtt hátrányba is kerültünk, ezért a félidőben igyekeztem felrázni a társaságot. Úgy éreztem, talán ritmust tudunk váltani, és akár fordítani is, ám ehelyett az ellenfél harmadik helyzetét is gólra váltotta, nálunk pedig az utolsó passzokba csúszott sokszor hiba, nem értünk oda a kapu előterébe, nem volt esélyünk ledolgozni kétgólos hátrányunkat. A találkozó sajnos csúnya véget ért: Molnár Zsoltinak két helyen eltört az alkarcsontja, még aznap megműtötték, a csapat nevében jobbulást és mihamarabbi felépülését kívánok neki! Remélem, hogy sikerül javítanunk!"


MLSZ REGIONÁLIS U-16 DÉL-NYUGAT 4. forduló
Pereszlényi András: "Bizakodva várhattuk a Holler elleni mérkőzést, szerettünk volna javítani az egy héttel korábban elszenvedett vereség után. Ezúttal is jól kezdtünk, Attia Krisztofer higgadtan értékesített egy büntetőt, amivel vezetést is szereztünk, de sajnos bő tíz percre rá jött a válasz. A félidő hátralévő részében fölényben futballoztunk, többet birtokoltuk a labdát, és a helyzeteink is megvoltak, de a kapu előtt nem koncentráltunk megfelelően. A szünetben igyekeztem felrázni a srácokat, ám rögtön a középkezdés után egy védelmi megingásunkat kihasználta az ellenfél... Próbáltuk rendezni sorainkat, ritmust váltani, de nem sikerült, a végét nem bírtuk erővel, ami pedig ennél is fájóbb, hogy hiányzott a tűz a játékosaimból, nem éreztem rajtuk a szükséges elszántságot. Elsősorban hozzáállásban kell változtatnunk, mert ennél többre vagyunk képesek."


MLSZ REGIONÁLIS U-16 DÉL-NYUGAT 5. forduló

https://adatbank.mlsz.hu/match/59/17/26169/5/1783004.html
BLSZ SERDÜLŐ U-13 HNP 7. csoport
Nagy Tamás: "Első közös bajnoki meccsünk volt a srácokkal és bevallom őszintén, hogy kellemesen csalódtam. A sok hiányzó ellenére helyenként szép játékkal rukkoltak elő a fiúk, sem a küzdőszellemre, sem a lelkesedésre nem lehetett panaszom. Sajnos a végére egy picit elfáradtak a játékosaim, de összességében nagy hiányérzetem nincs, ezen az úton kell tovább mennünk!"
124 views0 comments

Comments


bottom of page