top of page

UP: Az U19 ismét megrázta magát

Lassan a végéhez közeledik a 2022/2023-as labdarúgó bajnoki mérkőzések őszi szakasza, ahol ezúttal négy csepeli csapat mérette meg magát. Örömre leginkább az U19 játéka kapcsán lehet okunk, de persze a többi utánpótlás csapatunk is mindent megtett a legjobb eredmény elérése érdekében, ami kinek jobbra, kinek picit gyengébbre sikerült.


MLSZ REGIONÁLIS U-19 ÉSZAK-NYUGAT B csoport 11. forduló




Zsivoczky-Pandel Péter: "Egy nagyon masszív Törökbálint látogatott hozzánk, tele olyan játékosokkal, akik már a felnőtt futballban is érdekeltek. Végig kontrolláltuk a mérkőzést, az ellenfél térfelén szereztünk 10-15 labdát, azokból is és a labdakihozatalokból is szép támadásokat vezettünk egy elég mély és göröngyös talajon. Mindkét félidővel elégedett vagyok, 4 mérkőzés óta nem kaptunk ki, de ezek csak számok, ami engem érdekel az a mutatott játék, ami egyre jobb és jobb. Ez a fokozatosság a kulcs ahhoz, hogy a felnőtt szintet is elbírják a srácok. Gratulálok a csapatomnak."


MLSZ REGIONÁLIS U-17 DÉLNYUGAT A csoport 11. forduló




Ambruzs Szabolcs: "A meccs, ahol sikerült 85 percen keresztül kontrollálni a játékot és mégis csak 1 pont járt érte… A pálya szélessége és az ellenfél igencsak mély védekezése miatt nehéz volt a kapuhoz közel kerülni. Az első félidőben a saját dolgunkat is megnehezítettük lassú labdajáratásainkkal, amit a szünet után sikerült felgyorsítani, jöttek is a lehetőségek, amikből csak egyenlíteni sikerült. Fájó pontok maradtak bent, reméljük, hogy az utolsó két meccsünkön az első és a második helyezett ellen tudunk egy váratlant húzni."


MLSZ Regionális U-16 Dél-Nyugat 10. forduló




Pereszlényi András: "Szombaton reggel hazai környezetben fogadtuk a Balatonlelle csapatát és srácaink mindent megtettek annak érdekében, hogy meglepjék a balatoni csapatot. Szép támadásokat vezettünk, szervezetten védekeztünk, uraltuk a középpályát, és amennyiben a befejezéseknél jobban koncentrálunk, akár többgólos előnybe is kerülhettünk volna a szünet előtt. A második félidőben kiegyenlítetté vált a játék, viszont mezőnyben újra csak mi tudtunk dominálni. Az 58 percben egy védelmi megingás után hátrányba kerültünk, melyet követően próbáltunk mindent megtenni az egyenlítésért, a helyzeteink is megvoltak de kevésbé jó döntéseket hoztunk így sajnos nem sikerült itthon tartani a 3 pontot. Fájó a vereség, mert úgy érzem a srácok megtettek mindent, de sajnos ma Fortuna nem a mi oldalunkon állt. Gratulálok a srácoknak a játékhoz, de a helyzeteinket jobban kell értékesíteni hogy eredményesek tudjunk lenni.


BLSZ SERDÜLŐ U-13 HNP 7. CSOPORT 5. forduló




Nagy Tamás: "Idei utolsó bajnoki mérkőzésünkön véleményem szerint reális eredmény született. A második félidőben remekül játszottunk, több helyzetünk, kapufáink voltak, így akár meg is nyerhettük volna a mérkőzést. Jó volt látni, hogy igazi csapatként küzdöttek a srácok. Máté nagyszerűen védett, de mindenkinek jár a gratuláció. Külön köszönet a szülőknek a szezon során nyújtott sok segítségért!"

152 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page