top of page

UP: bravúr a Budafok és a Barca ellen


A tél közeledtével egyre szűkül az őszi bajnoki mérkőzések sora, ahol a csepeli srácok derekasan állják (néha szó szerint) a sarat a pályákon. Ezen a héten az U19-es együttesünk mutatta meg, hogy van keresnivalója még a Budafok ellen is, az U14 pedig a Barca Akadémia elleni megérdemelt sikerrel térhet majd téli pihenőre.

 

MLSZ REGIONÁLIS U-19 ÉSZAK-NYUGAT B csoport 12. forduló

Zsivoczky-Pandel Péter: "A legutóbbi játéknapon a Budafok látogatott hozzánk. Nagyon vártam ezt a mérkőzést, ugyanis szerintem a Budafok csapatának a legjobb a támadósora, egyénileg nagyon jól képzett játékosok alkotják a csapatot, így egy nagyon jó erőfelmérő volt nekünk, hogy honnan hová jutottunk el négy hónap alatt. A csapatom napról napra fejlődik, nagyon jól szűkítjük a területeket, mindenki tudja, és talán ami fontosabb, érti is mit miért csinálunk. Mivel a pálya alkalmatlan volt a kispasszos, „hátulról építkezős” focinkra, váltottunk és stabil védekezésből próbáltunk a középpályán labdákat szerezni, amiből az ellenfél rendezetlen védelme mögé tudtuk juttatni a labdákat. Véleményem szerint ült is a dolog, akár több góllal is nyerhettünk volna. Tetszett a csapat teljesítménye, egyetlen komolyabb lehetősége volt az ellenfélnek, azt viszont nagy bravúrral védte Papp Csabi. Hétről hétre látszódikmennyire fontos a srácoknak ez a csepeli mez, alázatosan dolgoznak és ez máreredményekben is megmutatkozik. Zsinórban az ötödik meccsünkön nem találtunk legyőzőre, minden dicséretet megérdemelnek a srácok!"

 

MLSZ Regionális U17, Délnyugat, A csoport 12. forduló 

Ambruzs Szabolcs: -

 

 

BLSZ Serdülő U-14 1. csoport 15. forduló

Váczi Dániel: "Két ellentétes félidőt láthattunk, hiszen az első játékrészben abszolút fölényben játszottunk, s rögtön a 3. percben sikerült megszereznünk a vezetést sőt, a gólt követően még minimum három 100% -os ziccert dolgoztunk ki, melyeket azonban sajnos kihagytunk, a többi helyzetünkről nem is beszélve…Az első félidőben a védekezésünket feltoltuk és szervezetten, helyzetet sem teremtettünk az ellenfélnek. A második félidő már főként a védekezésről szólt, de öröm volt látni, ahogy játékosaim ,,csúsztak, másztak’’ a pályán, egymásért küzdve, rengeteget futva végül sikerült megtartani egygólos előnyünket. Ezzel az utolsó bajnoki mérkőzést is sikerült megnyernünk, ami már zsinórban a 4. győzelmünket jelentette. Ez pedig már eredményben is megmutatkozik, nem csak a csapat játékában hogy lépésről lépésre fejlődünk. Gratulálok játékosaimnak, ellenfelünknek pedig további sok sikert kívánok!"

 

BLSZ Serdülő U-13 HNP 7. csoport 

Nagy Tamás: -

181 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page