top of page

UP: Edzés pázsit helyett a birkózó szőnyegen

A sport mindig is kiváló lehetőséget nyújtott a fiataloknak arra, hogy megtalálják szenvedélyüket, fejlesszék képességeiket és tanuljanak értékes életleckéket. Az U9, U11-es labdarúgók azonban egy kicsit eltért a megszokott útvonaltól, és két hetente a birkózó csarnokba látogat, hogy új kihívásokkal nézzenek szembe.



Az összefogás erősítése


A Csepel SC Alapítvány kiemelten fontosnak tartja, hogy a csatlakozott egyesületek között erős kapcsolat alakuljon ki. Ezért a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia olyan innentől két hetente örömmel fogadja a Csepel TC fiatal labdarúgóit, hogy más környezetben is kipróbálják a tudásukat, ráadásul mindezt professzionális környezetben tehetik meg.



A csapatösszetartás


A birkózó edzések nem csak az egyéni fejlődést segítik elő, hanem erősítik a csapatösszetartást is. A csepeli fiataloknak lehetőségük van együtt dolgozni és támogatni egymást az edzések során. Ez hozzájárulhat a labdarúgócsapatukban is tapasztalható összetartás növeléséhez, hiszen az új kihívásokkal való szembenézés és a közös küzdelem közelebb hozhatja egymáshoz a játékosokat.



Egyesületünk nap, mint nap rengeteget dolgozik azon, hogy a csepeli sport és a csepeli egyesületek ismét azt a színvonalat képviseljék, mint amit az elmúlt évszázad során tapasztalhattunk. Fontos számunkra, hogy a több sportolót nevelhessen ki a klub, akik az élvonalban, vagy akár válogatott színekben is képviselhetik a kék-piros címert.

97 views0 comments
bottom of page