top of page

UP: hét ponttal zártuk a fordulót

Utánpótlás csapataink szorgalmasan gyűjtögetik pontjaik számát a bajnokság hajrájában is, közülük most az U16, az U14 és az U19- es egyleteink büszkélkedhetnek leginkább. Előbbi kettő győzelemmel, míg utóbbi egy bravúros döntetlennel zárta a legutóbbi játéknapot.


MLSZ REG U-19 ÉNY 7-12. HELY 8. forduló


Zsivoczky-Pandel Péter:

Az első helyezettet fogadtuk a Béke téren. A csapat az egész szezon legjobb meccsét tudhatja maga mögött. Félidőnként 4-5 ziccert tudtunk kialakítani, végig nagyon szép, modern focit játszottunk, a labdakihozatalaink tökéletesek voltak, sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén, illetve az átmenetek is intenzívek voltak. Az ellenfél edzője is kiemelte a végén, ajándék nekik ez az egy pont is. Büszke vagyok a csapatomra.

MLSZ Regionális U17, Délnyugat, Alsóház 12. forduló


Ambruzs Szabolcs:

Rendkívül enerváltan kezdtük a mérkőzést, amit nehéz eldönteni, hogy a meccsterhelések okoztak vagy máshol kell keresni a problémát. Sem a félidő, sem a meccs végéig nem sikerült orvosolni az intenzitás hiányát, így nem tudtunk közelebb kerülni az első helyezetthez. Várjuk az utolsó bajnokit, reméljük, hogy méltóbb módon tudjuk lezárni ezt a hosszú szezont.MLSZ Regionális U-16 Dél-Nyugat 21. forduló


Pereszlényi András:

Utolsó bajnoki mérkőzésünk idegenben játszottuk Balatonlellén, és nagyszerű eredménnyel zártuk. A csapat rendkívül fegyelmezetten és önbizalommal telve kezdte az első félidőt, ami nagyon fontos volt a sikerünk szempontjából. Alig 15 perc játék után már sikerült megszereznünk a vezetést Molnár Zsolt révén, ami tovább növelte önbizalmunkat. A folytatásban is mezőnyfölényben játszottunk, azonban sajnos nem tudtuk kihasználni az előttünk kialakított helyzeteket, így egygólos vezetéssel zárult az első félidő. A második félidőben a játék kiegyenlítettebbé vált, mindkét csapatnak adódtak lehetőségei. Az ellenfél is veszélyeztetett néhányszor, de csapatunk végig koncentrált maradt, és megérdemelten hozta haza a három pontot. A srácok fantasztikus teljesítményt nyújtottak, és büszke vagyok rájuk. Ez a győzelem nagyban köszönhető a csapat fegyelmezettségének és a csapat összhangjának. Gratulálok a srácoknak a mai napon nyújtott teljesítményhez.BLSZ SERDÜLŐ U-14 1. CSOPORT 20. forduló


Váczi Dániel:

Az utolsó bajnokin azt kértem a srácoktól, hogy próbálják kiadni magukból a maximális tudásukat, ez az utolsó mérkőzésünk a szezonba és bátran futballozzanak mindenfajta görcsösség nélkül. Ez meg is látszott az mérkőzésen a csapaton, 6:0 lett a javunkra de szerezhettünk volna talán még egyszer ennyit is ha a helyzeteinknél jobban összpontosítunk. Összeségében a kombinatív játék illetve a játék felépítése mellett örülök hogy sok helyzetet dolgoztunk ki a mérkőzésen, illetve hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést. A srácokkal a következő hetekben kiértékeljük egyéni illetve csapat „ügyileg” is a bajnokság tapasztalatait, pozitív illetve negatív oldalát is. Összeségében örülök, hogy győzelemmel tudtunk befejezni a bajnokságot.


141 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page