top of page

UP: vereség nélkül hoztuk a fordulót

Bár néhány csapatunk már befejezte a 2022/2023-as bajnokságot, azért maradt még izgulni való az elmúlt fordulóra is. Szerencsére egyik pályára lépő korosztályunk sem kapitulált, U17-es korosztályunk pedig nagyarányú sikerével csoportja élére ugrott, és legrosszabb esetben is a második helyen végez.


MLSZ REG U-19 ÉNY 7-12. HELY 9. forduló


Mészáros Roland:

A Biatorbágy csapata látogatott hozzánk és mindenképpen szerettünk volna revansot venni az őszii, 2:1 arányú vereségért ahol sajnos nem volt szerencsénk. Hazai csapathoz méltóan támadólag kezdtük a mérkőzést és talán egy megingás kivételével végig uraltuk a játékot. Az első félidőben kétszer is a gólvonalról tudott felszabadítani a vendégcsapat, míg a második félidőben is több ajtó- ablak ziccerünk volt, melyeket sajnos nem tudtunk értékesíteni. Sajnos így maradt a gólnélküli döntetlen, de összességében elégedett voltam a mutatott játékkal és a hozzáállással. Legközelebb Budafokra látogatunk az utolsó bajnoki fordulóban és szeretnénk sikerrel zárni a szezont.

MLSZ Regionális U17, Délnyugat, Alsóház 14. forduló


Ambruzs Szabolcs:

Örülünk, hogy sikerrel tudtuk zárni az évet, egy egész domináns játékkal. Ránk fér a pihenés, rengeteg terhelést kapott a srácok egy része. Már most várjuk a következő szezon kihívásait.


BLSZ SERDÜLŐ U-13 HNP Tavaszi F CSOPORT 6. forduló


Kornis Dávid:

Az utolsó előtti fordulóban a Lőrinc Unitedet fogadtuk a Csepel Stadionban, ami a srácoknak nagyon motiváló volt. Azt kértem, hogy felejtsük el az előző forduló történéseit és kezdjük tiszta lappal. Utolsó hazai meccsünkre szép számmal látogattak ki nézők, akik remek hangulatot teremtettek, ezúton is köszönöm nekik. Arra kértem a srácokat, hogy élvezzék ki ezt az alkalmat, játszanak szépen és hozzanak ki magukból mindent. Ez meg is valósult, remek játékkal nagyarányú győzelmet arattunk. Jól működött a tengelyünk, Papp Zsombor remekül irányította a játékot, szép passzjátékokat láttam, kiválóan tartottuk meg a labdát és játszottuk meg a széleket s végre a befejezéseink is rendben voltak. Egy szó, mint száz büszke vagyok a játékosaimra, nem az eredmény, hanem a játék összképe miatt. Bízom benne, hogy az utolsó fordulóban is hasonló jól játszik majd a csapat.
96 views0 comments

Comments


bottom of page