top of page

Utánpótlás: hátországunkban is kezdetét vette a szezon

A Csepel TC labdarúgócsapatának "hátországa", azaz a második csapat és az utánpótlás is elkezdte a 2023/2024-es bajnoki szezont. Az eredményeket tekintve volt ahol kellemes meglepetés és akadt ahol még a szezon eleji forma érvényesült. Az U19 ritkán látható kapusgóllal tartotta itthon az egyik pontot.


BLSZ IV. osztály 1.csoport 1. forduló

Váczi Dániel:

A csapat nagyon várta már a mérkőzést, ami olyan szinten látszott, hogy talán túlizgulva, görcsösen kezdtük el a mérkőzést. Ezt tükrözte az eredmény is, hiszen a félidőben három góllal is vezetett ellenfelünk, ráadásul a második játékrész elején megkaptuk a 4. gólunkat is. Érdekes, hogy a csapat ekkor kezdett el futballozni ( hiába adtunk 4 gól előnyt az ellenfélnek) ettől fogva már prbóbáltunk türelmesen, kombinatívan futballozni illetve betartani azokat a taktikai elemeket amiket kértem a srácoktól. Ez aztán meg is hozta az eredményét, amivel fel tudtunk jönni döntetlenre és akár a vezetést is lett volna lehetőségünk megszerezni, de a szerencse már nem állt mellénk. Összességében le a kalappal a srácok előtt, hogy ebből a helyzetből fel tudtak állni és itthon tudtunk tartani egy pontot! Nagyon köszönjük a szurkolóknak, hogy ilyen szép számmal kijöttek a meccsünkre!

MLSZ Regionális U-19 Közép Csoport 1. forduló

Zsivoczky-Pandel Péter:

A Goldball csapatát fogadtuk a Béke téren. Látszott a srácokon, hogy az első tétmérkőzésüket játszák az új szezonban, kellett egy kis idő, mire lenyugodtunk és elkezdtük játszani a játékunkat. Az első félidőben voltak komoly lehetőségeink, rúgtunk két kapufát, jól mentünk át védekezésből támadásba, viszont a labdavesztéseinkből rendre veszélyeztetni tudott az ellenfél, két gólos hátránnyal mentünk a szünetre. Azt kértem a srácoktól, hogy higgyenek magukban, dolgozzanak ugyan így támadásban, legyünk agresszívebbek a középpályán és akkor meg lehet a mérkőzés. Ez így is történt, folyamatos nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, sikerült is szépíteni és a végén jött a csattanó, a 95. percben egy oldalról elvégzett szabadrúgáshoz előre küldtem a kapusunkat Sitku Matyit, aki egy gyönyörű fejessel kiegyenlített. Gratulálok a csapatomnak a hozzáállásért és a küzdeni akarásért.

MLSZ Regionális U-17 Közép-Déli Csoport 1. forduló

Ambruzs Szabolcs:

Kifejezetten jól kezdtük a mérkőzést és többször az ellenfél védelmi vonala mögé tudtunk kerülni. Sajnos a vezetést nem mi szereztük meg, de tudtunk válaszolni a bekapott gólra. Sokat kaptam a srácoktól, viszont az ilyen meccseket akkor fogjuk tudni megnyerni, ha legalább két fokozattal magasabbra kapcsolunk.

MLSZ Regionális U-15 Alap Közép Csoport 1. forduló

Váczi Dániel:

Sajnos ezen a meccsen az egyéni hibákat nem bírta el a csapat és vereséggel távoztunk Dunaújvárosból. A srácok az egyéni hibákat leszámítva szervezetten, fegyelmezetten játszottak aminek tudtam örülni. A súlyos vereségtől függetlenül játékban azért láttam pozitív dolgokat, amiből lehet építkezni illetve a fiúk hozzáállásával meg voltam elégedve. További sok sikert kívánunk a Dunaújváros csapatának.
152 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page