top of page

UP: ezúttal csupán három csapatunk mérette meg magát

Lassan-lassan teljes létszámmal beindul a Csepel TC korosztályos csapatainak bajnoki szezonja, de ez még nem mondható el az előző játéknapról. Három együttesünk lépett pályára és közülük a felnőtt bajnokságban érdekelt Csepel TC II szerepelt a legeredményesebben, akik között újabb fiatal tehetségeink mutatkozhattak be.


BLSZ IV. osztály 1.csoport 2. forduló

Váczi Dániel:

Gratulálok a csapatnak a bajnokság első három pontjának megszerzéséhez. A mérkőzéssel kapcsolatban azért maradt egy kis hiányérzet, mert sokkal nagyobb különbség volt a két csapat között, mint amit a végeredmény tükröz, rengeteg helyzet maradt ki, illetve türelmesebb játékkal még több lehetőséget tudtunk volna kialakítani amennyiben a nagy melegben a koncentrációnk kicsit pontosabb. Akik eddig kevesebb játéklehetőséghez jutottak, ma azok is pályára léphettek, annak külön örülök hogy az U19- ből Futó Tamás és Fodor Vince illetve az U17-es csapatból Hideg Dániel is bemutatkoztak a csapatban, ez úton is gratulálok nekik! Ellenfelünknek pedig további sok sikert kívánunk!

MLSZ Regionális U-19 Közép Csoport 1. forduló

Zsivoczky-Pandel Péter:

Ezen a mérkőzésen végre azt a csapatot láttam a pályán, akit egész évben szeretnék! Egy szörnyen rossz műfüvön sikerült nagyon minőségi futballt bemutatnunk. Rengeteg szép labdakihozatal, gyors labdajáratás, magas pressing és szép támadások jellemezték a csapatot. Ezen a mérkőzésen már megvolt a minőség a csapatban, viszont látszik, hogy hosszú távon is mi lesz a legnagyobb gyenge pontunk a szezonban: nem tudjuk kihasználni a helyzeteinket, ami minden meccsen meg fogja bosszulni magát. A játékkal, hozzáállással elégedett vagyok. Minden mérkőzésből tanulunk es minden mérkőzésen fejlődünk. Remélem minden meccs ilyen színvonalú lesz, mert az segíti legjobban a gyerekek fejlődését. Külön ki szeretném emelni a két gólszerzőt, Unger Petit és Schuch Csabit, akik az U17-es csapatból játszottak fel hozzánk és a góljaik mellett kiváló teljesítménnyel hívták fel magukra a figyelmet!

MLSZ Regionális U-15 Alap Közép Csoport 2. forduló

Váczi Dániel:

A Gloriett csapata szemmel láthatóan előrébb tart mindenféle szempontból. A mérkőzésen próbált küzdeni a csapat voltak lehetőségeink a gólszerzésre, ami pozitívumnak mondható mert 3-4 komoly helyzetet is kialakítottunk. Ez abszolút pozitív egy ilyen játékerőt képviselő csapat ellen. Ettől függetlenül persze még mindig lehetne ennél is jobb, még céltudatosabb a csapat hozzáállása, küzdeni akarása, illetve meg kell tanulniuk jobban koncentrálni, picit másként hozzáállni egy mérkőzéshez. Gratulálok a Gloriettnek!
91 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page