top of page

UP: az U17 két bajnoki összecsapását is sikerrel abszolválta

Az időjárás még javában a nyarat idézte a Csepel TC korosztályos csapatainak aktuális bajnoki megmérettetésein, ahol ezúttal a legkisebbektől a felnőttekig majd minden korcsoport képviseltette magát. Bár nem mindenhol párosult számunkra pontokkal egy-egy mérkőzés, az elszántsággal és a győzni akarással sehol nem akadt probléma.


BLSZ IV. osztály 1. csoport 3. forduló



Váczi Dániel:

Már az első félidőben egyértelműen látszott, hogy melyik csapat a jobb, melyik csapat képvisel nagyobb játékerőt. Ami emellett pozitívum, hogy sok gólt szerzünk és rengeteg helyzetet alakítunk ki, ám ezek kihasználásában még fejlődnünk kell ha el akarjuk érni a céljainkat. Örülök, hogy játéklehetőséget tudtam adni olyan labdarúgóknak is, akik eddig kevesebb időt töltöttek a pályán. Köszönjük a sportszerű mérkőzést ellenfelünknek, további sok sikert kívánunk nekik a bajnokságban!

MLSZ Regionális U-19 Közép Csoport 3. forduló

Zsivoczky-Pandel Péter:

Ellentétes félidők! Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, más fordulatszámon pörögtünk, mint az ellenfelünk és ez meg is látszódott az eredményen, mert 2:0-ás vezetéssel mentünk a szünetre. Azt mondtam a srácoknak félidőben, hogy ne bízzuk el magunkat, tegyünk rá még egy lapáttal! A vendékcsapat ötöt is cserélt és megváltozott a meccs képe, a Pénzügyőr felnőtt csapatából visszajátszók érezhetően magasabb szintet képviseltek támadásban. Az előrefele játékunk veszélyes volt, sajnos az i-re a pont azonban nem tudott felkerülni, ellenfelünk viszont mind egyénileg, mind csapat szinten kifogott rajtunk védekezésben. Látjuk a hibáinkat, mindenképp lehet építkezni ebből a mérkőzésből is.

MLSZ Regionális U-17 Közép-Déli Csoport 3. - 4. forduló




Ambruzs Szabolcs:

Öt nap alatt két mérkőzésünk is volt, melyeken 6 pontot tudtunk szerezni, így elégedettek lehetünk. Mindkét találkozón sikerült dominálnunk, egészen a 90. percig. Külön pozitívum, hogy emellett sikerült minőségi helyzeteket kialakítanunk, viszonylag nagy mennyiségben. A következő napok arról fognak szólni, hogy miként tudnánk ezeket jobb arányban befejezni. Gratulálok ezúton is a srácoknak, jó az út amin elindultunk, de még messze nem érkeztünk meg.

MLSZ Regionális U-15 Alap Közép Csoport 3. forduló



Váczi Dániel:

A mérkőzésen több pozitív dolgot láttam a srácoktól, főleg támadásban, ahogy át tudunk kerülni az ellenfél térfelére abból rendre helyzeteket, lehetőségeket tudtunk kialakítani. Amennyiben a labdakihozatal és a játék felépítése jobban működik, illetve többet tudtunk volna gyakorolni az edzéseken, akkor az eredmény is kedvezőbben alakul, abban biztos vagyok! A srácoknak jobban kell hinniük saját magukban illetve a csapattársaikban, ameddig ebben nem fejlődünk, nehéz lesz sikeres eredményt elérnünk. Gratulálunk a győzelemhez az ESMTK csapatának!

BLSZ SERDÜLŐ U-13 HNP 9. CSOPORT 2. forduló


Horváth Ádám:

Gratulálni szeretnék a fiúk teljesítményéhez. Mindenki nagyszerűen szerepelt, és kivette a maga részét a teljesítményből. Remek volt látni a fiúk arcán a felszabadultságot és boldogságot.

U11 Bozsik Program Torna



Pereszlényi András:

Az U11 csapatunk részvételével szombat délelőtt Soroksáron az első Bozsik programon történt részvételünk során kiváló hangulat és kitűnő időjárás között zajlott a torna. Örömömre szolgál elmondani, hogy csapatunk rendkívül magabiztosan, bátran és sportszerűen játszott végig az eseményen. A gyerekek kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, és egymást támogatva harcoltak a győzelemért. A Bozsik program nem feltétlen az eredményekről szól, hanem a sportszerűségről, a csapatmunkáról és a fejlődésről is. Örülök, hogy láthattam a fiatal játékosaink fejlődését és az egységüket a pályán. Bízom benne, hogy továbbra is ilyen elszántsággal és lelkesedéssel játszanak majd a jövőben.

168 views0 comments
bottom of page