top of page

UP: bravúros sikert könyvelhetett el Budafokon az U19

A Csepel TC utánpótlás csapatai illetve felnőtt második csapata is jobbára jeleskedtek az elmúlt fordulóban. Az U19 Budafokon nyert rangadót, az U17 és az U13 tükörsimán hozta bajnokiját, a Csepel TC II pedig veretlenül vezeti csoportját, U9-eseink Bozsik tornán bizonyították rátermettségüket.


MLSZ Regionális U-19 Közép csoport 11. forduló

Zsivoczky- Pandel Péter:

A Budafok csapatához látogattunk és annyit kértem a srácoktól, élvezzék a játékot, gyors műfűre készültünk és nagyon szép futballal rukkoltunk elő. Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk, külön öröm, hogy több gólunkat is labdakihozatalból induló gyors akcióból szereztünk. Végig mosolygó arcokat láttam a pályán megfelelő alázat mellett. Gratulálok a csapatomnak!

MLSZ Regionális U-17 Közép- Déli csoport 11. forduló

Ambruzs Szabolcs: -


MLSZ Regionális U-15 Alap Közép Csoport 11. forduló


Váczi Dániel: -


BLSZ SERDÜLŐ U-13 HNP 5. CSOPORT 6. forduló


Horváth Ádám: -


U9 Bozsik Torna


Baksa Ákos:

Elérkeztünk az utolsó Bozsik fesztiválhoz, az időjárás ellenére nagyon jól teljesítettek, szép gólokat és helyzetek dolgoztak ki a srácok. Nagyon büszke vagyok rájuk, minden meccsen látom a küzdést és minden megmérettetésen látom a fejlődést is. Ezt követően már a teremtornák időszaka következik, arra készülünk.

BLSZ IV. osztály 1. csoport 11. forduló

Váczi Dániel:

Hétvégen ezen a szinten egy küzdelmes, rengeteg párharcból álló mérkőzést láthattak azok, akik kilátogattak a mérkőzésre. Ellenfelünk több játékossal is erősített az első csapatukból, mi pedig BLSZ I- es együttesünkből a Csákány Levente, Kristó Dominik Pásztor Péter trióval szilárdítottuk meg csapatunkat. Le a kalappal a srácok előtt, mert végül sikerült kiharcolnunk az egygólos győzelmet. Igaz, amennyiben a helyzeteinket kihasználjuk, akár több góllal is nyerhettünk volna! Ennek ellenére teljesen elégedettek lehetünk, hiszen nyertünk! Nagy öröm, hogy továbbra is veretlenül állunk a tabella élén, illetve az is hogy egyre jobban mindenféle szempontból CSAPATTÁ formálódik ez a közösség.
103 views0 comments
bottom of page