top of page

UP: szemre is tetszetős csepeli sikerek az őszi hajrában

Sajnos lassan az őszi időjárás is téliesre fordul, ám egyelőre nincs megállás, a labdarúgó bajnoki mérkőzések sora folytatódik a Csepel TC korosztályos csapatinak számára is. Legutóbbi fellépéseik kivétel nélkül pozitív mérleggel zárultak.


BLSZ IV. osztály 1.csoport 12. forduló



Váczi Dániel:

Ezen a mérkőzésen igyekeztünk nem a tabella állásából kiindulni és egész meccsen kizárólag az ott történtekkel foglalkozni, illetve azt kértem a srácoktól, hogy érezze mindenki jól magát a pályán és próbáljuk meg minél több góllal kiszolgálni azokat nézőket, akik kilátogattak a mérkőzésre! Úgy gondolom ez nagy mértékben sikerült is, illetve örülök annak, hogy mindenki megfelelő játékidőt kapott a mai napon! További pozitívum, hogy az utolsó fordulónak is úgy mehetünk neki, hogy továbbra is veretlen a csapat! Ellenfelünknek köszönjük a meccset és a sportszerű hozzáállást, további sok sikert kívánunk nekik!

MLSZ Regionális U-19 Közép Csoport 12. forduló


Zsivoczky- Pandel Péter:

Itthon, elég zord körülmények között fogadtuk a Budatétény csapatát, nagyon mély talajú sáros, pocsolyás pályán kellett játszani. Nagyon harcos mérkőzés volt, jól alkalmazkodtak a körülményekhez a srácok, nem is nagyon elemezném a mérkőzést szakmailag, 85 percig kontrolált mérkőzés volt, az utolsó 5 perc viszont nem tetszett. Amatőr hibából kaptunk egy gólt és a becserélt játékosok sem minőségben, sem pedig mentalitásban nem hozták az általam megkövetelteket. Tanulunk ebből, végső soron pedig örülök, hogy úgy tudunk tanulni az ilyen mérkőzésekből, hogy közben begyűjtjük a három pontot. Gratulálok a csapatomnak!

MLSZ Regionális U-17 Közép-Déli Csoport




174 views0 comments
bottom of page