top of page

UP: őszi idénykezdet biztató jelekkel

Utánpótlás csapataink is megkezdték az őszi szereplést a bajnokságban, ahol U16-os egyletünk aratta a legmagabiztosabb sikert, de a többieknek sincs oka a szégyenkezésre, akik most botlottak, bőven lesz rá idejük, hogy javítsanak a hátra lévő összecsapásokon.


MLSZ REGIONÁLIS U-19 ÉSZAK-NYUGAT B CSOPORT 1. forduló



Zsivoczky Péter: "Első mérkőzés volt a bajnokságban, sok hibával és sajnos félve játszottunk az első 20 percben, viszont utána sikerült feljavulnunk, már ami a játékot illeti. Sokkal több van bennünk, a pálya minden területén javulnunk kell. Helyenként elégedett vagyok a vállalkozó kedvvel, viszont többet kell az ellenfél tizenhatosánál tartózkodnunk. A végén sajnos szétestünk, ezt sem szabad megengedni magunknak. Örömmel mondhatom, hogy felnőtt csapatunkban a Budapest Kupában három játékosunk is debütált a héten: név

szerint Kiss Marcell, Pásztor Péter és Kardos Ádám. Nagyon büszke vagyok, ez a legnagyszerűbb dolog egy edzőnek, nem mellesleg kitűzött célja a klubnak a saját nevelésű játékosok beépítése, ahogy az korábban is történt. Külön örömöt okozott Kardos Ádi gólja."


MLSZ REGIONÁLIS U17, DÉL-NYUGAT, A csoport 1. forduló



Ambruzs Szabolcs: "Örülünk a három pontnak, remek bajnoki rajt, de játékban még messze nem vagyunk készen. Az első félidőben sem a tempót nem sikerült diktálni, sem helyzeteket kialakítani. A második játékrészre rendeztük sorainkat, kreatívabbak lettünk, kezdeményezők, aminek meg is lett az eredménye."


MLSZ REGIONÁLIS U17, DÉL-NYUGAT, A csoport 2. forduló



Ambruzs Szabolcs: "A második mérkőzésünket ott folytattuk, ahol az elsőt elkezdtük. A problémát az jelentette, hogy az ellenfél a hibáinkat hosszú labdákkal büntette és a letámadáson sem sikerült igazán átverekednünk magunkat. A 15 perc szünet ismét hasznos volt, igyekeztünk megoldást találni a hibáinkra, ennek köszönhető a kétgólos hátrányból történt egyenlítés. A második félidőben sikerült labdával és labda nélkül is dominálni, de nem lehetünk elégedettek, egy mérkőzés 90 percből áll, 45 perc foci kevés lesz a továbbiakban is."


MLSZ REGIONÁLIS U16 DÉL-NYUGAT 1. forduló



Pereszlényi András: "Jól sikerült a felkészülés U16-os csapatunknak, a srácok alig várták már, hogy élesben is megmutassák, mire képesek. A regionális bajnokság első fordulójában a Szekszárdi UFC együttesét látták vendégül fiataljaink, a rajt pedig éppen úgy sikerült, ahogy előzetesen elterveztük. A mérkőzés nem indult zökkenőmentesen, de az első negyedóra végéhez érve felvettük a ritmust, a 17. percben pedig Unger Péter góljával a vezetést is megszereztük. A folytatásban is az történt a pályán, amit mi akartunk, Unger

még a szünet előtt duplázott, a kettő között pedig Attia Krisztofer is betalált, így háromgólos előnyben fordulhattunk. A második játékrészben sem lassítottunk így a jó helyzetkihasználásának köszönhetően hétgólos győzelemmel kezdtük az új idényt. (Unger és Attila újabb gólja mellett Dandé-Ölveczki Máté duplázott) A felkészülés után kimondottan bizakodó voltam, s bár voltak hiányzók, úgy tűnik, sikerült őket pótolni. A nyitányon egyre magasabb iramot diktáltunk, jól éltünk az adódó lehetőségekkel, hátul pedig végig szervezettek maradtunk. Csak így tovább, srácok!"



362 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page