top of page

Utánpótlásunk is belevágott a tavaszi szezonba

A Csepel TC három csapattal nyitotta meg a 2023/2024-es bajnoki kiírás tavaszi etapját, ahol az U19, az U17 és az U15-ös csapatunk lépett pályára. Előbbi kettő győzelemmel, utóbbi sajnos vereséggel kezdte meg a tavaszi pontvadászatot.


MLSZ Regionális U-19 Közép Csoport - Felsőház


Zsivoczky-Pandel Péter:

Sikerrel vettük első bajnoki mérkőzésünket a felső házban. Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz és így is alakult. Jól kezdtük a mérkőzést, egy szöglet variáció után sikerült megszereznünk a vezetést, viszont az első félidő második felében nagyon magunkra húztuk az ellenfelet, akik megérdemelten egyenlítettek. A második félidőt sem a mi szájízünk szerint kezdődött, ugyan megvolt a labdabirtoklási fölényünk, de egy kisebb védelmi hibát kihasznált a hazai csapat és vezetést szerezett. Ahogy telt az idő egyre inkább a mi akaratunk érvényesült, a 60. perctől pedig folyamatosan alakítottuk ki a helyzeteket. Ekkor vált nyilvánvalóvá, hogy sokkal jobb erőben vagyunk ellenfelünknél, csupán idő kérdése volt, hogy mikor érkezik a gólunk. Végül egy nagyon jó 20 percet produkálva le is tudtuk zárni a mérkőzést. Igazi csapatmunka volt, büszke vagyok mindenkire, aki pályára lépett.

MLSZ Regionális U-17 Közép-Déli Csoport - Alsóház 1. forduló


Ambruzs Szabolcs:

Hidegebb kezdés után gyorsan belejöttünk a meccsbe. A félidő után már végig tudtunk dominálni, U15-ös játékosaink remekül helytálltak. Kezdésnek biztató, várjuk a következő hétvégét a Maroshegy otthonában.

MLSZ Regionális U-15 Alap Közép Csoport Rájátszás 7-12. Helyért


Váczi Dániel:

A Pénzügyőr csapatát fogadtuk, ősszel náluk sajnos vereséget szenvedtünk és akkor nem igazán tudtunk az ellenfelünk fölé kerekedni. Aki viszont erre a mérkőzésre kilátogatott, az ennek ellenkezőjét láthatta, ugyanis játékban ezen a mérkőzésen abszolút ellenfelünk fölé tudtunk kerekedni. Rengeteg helyzetet sikerült kialakítanunk sajnos az első félidőben több 100%-os helyzetet is elpuskáztunk… Amennyiben reálisan nézzük, akkor több góllal kellett volna vezetnünk ám sajnos a helyzeteink kimaradtak, ellenfelünk pedig két kapura lövéséből két gólt szerzett. Ezt követően ismét helyzeteket sikerült kialakítanunk, amiből egyet sikerült is gólra váltani. Utána 11-est is kiharcoltunk, ami kimaradt, így végül 2:1-es vereséggel távoztunk a pályáról. Gratulálok a csapatomnak mivel a hozzáállás és a mutatott játék összességében pozitívan alakult. Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk.

46 views0 comments
bottom of page