top of page

Magabiztos siker az AirNergy ellen

Bár több alapemberét is nélkülöznie kellett az immáron Kizotti Csepel TC néven futó NBII-es női felnőtt csapatunknak szombat délelőtt az AirNergy ellen, a lányok ezt a terhet is elbírták és végül négygólos magabiztos győzelmet arattak.Kizotti Csepel TC – AirNergy FC 4:0 (1:0)

Csepel stadion, Jv.: Kőhegyi Bence (Hunyady Máté, Licska Péter)


Csepel TC: Bujdosó Annamária - Buchmüller Adrienn, Berndhardt Bernadett (Mészáros- Nyerges Réka ’75), Mesterházi Csilla, Kókai Krisztina, Németh Andrea (Király Lilla ’54), Harsányi Alexandra, Nádudvari Anna (Ráporti Laura ’83), Hári Kata, Fekete-Berndhardt Barbara, Kerekes Eszter (Malinovszky Cintia ’54)

Vezetőedző: Kincses Ernő


AirNergy FC: Csákány F. – Herczik D. (Bezzeg Zs. ’61), Schuszter A. (Jósvai B. ’46), Galambos V., Király R., Petőfi B. (Drexler A. ’72), Terhes F., Horváth L., Bor Cs., Pavlik J. (Kolarik L. ’46), Őri B.

Vezetőedző: Könczey Zsolt


Gólszerzők: Nádudvari Anna ’32, Hári Kata ’58, Kókai Krisztina ’61, Bernhardt Bernadett ’67Kincses Ernő

Gratulálok a csapatunknak, hála istennek a második félidőre megérkeztünk a mérkőzésbe és ott már kihasználtuk a helyzeteinket. Ezen az úton kell továbbmennünk, örömteli, hogy ezúttal is kapott gól nélkül értük el a győzelmet és az is megnyugtató, hogy minden negatív külső körülményt (pályán belül és kívül) sportemberhez méltóan tudtak kezelni a lányok. Le a kalappal a lányok előtt, jó néhány rangadó vár még ránk!
141 views0 comments

Comments


bottom of page