top of page

Magabiztos siker az FC Ajka ellen

A Csepel TC felnőtt női labdarúgó csapata szombaton délután fogadta az Ajka együttesét, akik láthatóan már felkészültek a mieink harcmodorára és sündisznóállásba helyezkedve igyekezték meggátolni lányainkat a gólszerzésben. Szerencsére erre volt ellenszer és kétszer is feltörtük a vendégek védelmét.Csepel TC- FC Ajka 2:0 (1:0)

Csepel stadion, Jv.: Ordasi Miklós (Fontányi Liza, dr. Horváth Bertold)


Csepel TC: Bujdosó Annamária - Buchmüller Adrienn, Mesterházi Csilla (Ráporti Laura), Kókai Krisztina, Németh Andrea (Király Lilla), Jakab Zsófi (Malinovszky Cintia), Nádudvari Anna, Horváth Emese, Hári Kata (Helly Annamária), Fekete-Berndhardt Barbara, Kerekes Eszter

Vezetőedző: Kincses Ernő


FC Ajka: Császár H. – Daru N. (Galambos D.), Shultz A., Bozsoki K., Tömböl P. (Szájli T.), Tamás- Kovács B. (Vajas Zs.), Csik B. (Balassa R.), Kádi M- né, Hered P., Vattai C., Császár F.

Vezetőedző: Sipos Tamás


Gólszerzők: Buchmüller Adrienn, Kókai KrisztinaKincses Ernő:

Ismét sikerült egy nagyon fegyelmezett csapat ellen győznünk, de új helyzet elé kell állnunk, amit meg kell oldani. Jelesül: immáron szinte minden ellenfelünk a saját 16- osa előtt állít védőfalat ellenünk, így nagyon nehéz helyzeteket teremteni. Érezni lehet a játékosokon, hogy hatalmas akarattal küzdenek, de sajnos elöl még „túl-idegeskedjük” a helyzeteinket. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy még hatékonyabbak legyünk, a mai győzelem mindenesetre magabiztosra sikerült, amit – azt gondolom - nem kell magyarázni. A továbbiakban nagyobb higgadtságra lesz szükségünk a támadó szekcióban, ami viszont igazán megnyugtató, hogy 270 perce érintetlen a hálónk… Gratulálok a lányoknak, megyünk tovább.
187 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page