top of page

Győzelem a rangadón

Ezúttal kijött a lépés a Csepel TC labdarúgócsapatának és nyert a BLSZ I. osztályának 16. fordulójából elhalasztott összecsapás pótlásán. A bajnoki tabellán közvetlenül mögöttünk álló Budafok II együttesén sikerült revánsot venni az őszi egygólos vereség miatt, így velük szemben növeltük előnyünket, az előttünk álló REAC-cal szemben pedig csökkentettük hátrányunkat.


Csepel TC – Budafoki MTE II 1:0 (1:0)

Csepel stadion, Jv.: Zimonyi Péter (Tóth I. Tamás, Milavecz Péter)


Csepel TC: Szűcs Krisztián – Csákány Levente, Bende János, Torda Bence (Jencsik Szilárd ’84). Németh Zoltán (Pásztor Péter ’76), Zsivoczky-Pandel Péter (Kiss Marcell ’93), Menyhei Gergely (Pócsa Csaba ’66), Kristó Dominik (Béres Zoltán ’91), Szabó László, Vörös Bence Vezetőedző: Pereszlényi András


Budafoki MTE: Ilyés B. (Ecseri M.’31) – Fekete M., Harsányi D. (Pokoly Zs. ’83), Földi D., Horváth T. (Bagyinszky D. ’76), Horváth B., Závoda Z., Greksa B. (Radvánszki R. ’69), Jáger R., Molnár B., Vasvári Z.

Vezetőedző: Pozder Nenad


Gólszerző: Szabó László ’16


Pereszlényi András:

Az egész csapat keményen dolgozott és kitűnően együttműködött a pályán, ami lehetővé tette számunkra, hogy ellenfelünknek csak kevés lehetőséget adjunk. Bár az első félidőben nem volt nagy különbség a két csapat játékában mégis egy gyönyörű átlövés után megszereztük a vezetést. A második félidőben sikerült átvennünk az irányítást és meg tudtuk tartani előnyünket. Ez a siker égetően fontos volt a csapat számára, tekintve, hogy két fordulóval a bajnokság vége előtt vagyunk. 3 hianyzónk mellett 5-en vállalták sérülten a játékot, így 1 célunk volt ezen a napon: valahogy nyerni. A vezetés megszerzése után megvoltak a lehetőségeink, hogy lezárjuk a meccset, de így sem lehetünk elégedetlenek. Továbbra is szükség van a kemény munkára és a megfelelő koncentrációra, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el. Minden egyes játékosunktól maximális erőbedobást várunk el a hátralévő meccsekre. Szurkolóinknak ismét köszönjük a biztatást!
153 views0 comments

Comments


bottom of page