top of page

Időben jött figyelmeztetés, nincs pont a héten

Ahogy az előző bajnoki kiírásban, így ezúttal sem tudott megbirkózni felnőtt férfi együttesünk a szombat délelőtti lehetetlen kezdési időponttal, a műfüves talajjal, ráadásul a mérkőzésen több NB II-es visszajátszó is alaposan billentett a mérlegen, ennek okán a Budafok otthonából nem sikerült pontot rabolni. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy le kell mondani a kitűzött célokról, hiszen nem kevesebb, mint 10 forduló van hátra csak az őszi szezonból.



Budafoki MTE II - Csepel TC 2:1 (2:0)

Promontor utca, műfüves pálya, Jv.: Zimonyi Péter (Végh Márton, Bartis László)


BMTE II: Zábráczki Sz. – Pokoly Zs. (Horváth B. ’83), Nándori B., Harsányi D., Marton O., Horváth T., Nagy A. (Greksa B. ’69), Sós M., Szőllösi G., Vasvári Z., Vaszicsku G. Vezetőedző: Pozder Nenad


Csepel TC: Szűcs Krisztián - Bende János, Csabafi Szabolcs (Sükösd Krisztián '33), Torda Bence, Mészáros László (Pócsa Csaba ’84), Németh Zoltán, Zsivoczky-Pandel Péter, Urbin Márk, Csernák Kristóf (Mészáros Roland ’33), Pesuth Simon, Gere Zoltán, (Balogh Bence ’55)

Vezetőedző: Zsivoczky-Pandel Gyula


Gólszerzők: Horváth T. (2) ’6, ’24 ill. Mészáros László '54



Zsivóczky-Pandel Gyula:

Azt gondolom, hogy egy jó, minimum NBIII-as színvonalú mérkőzést játszottunk, ahol ellenfelünk első keretéből többen is visszajátszottak, ami jelentős minőséget képviselt a játékukban. Az első félidőben egy védelmi hibából szerezték meg a vezetést, ekkor még kidomborodott a két csapat közti képesség- beli különbség. Ezt követően egy szabadrúgásból újból betaláltak, melyet követően „bele kellett nyúlnom” a meccsbe, ugyanis stabilizálni kellett a középpályát és a védő pozícióinkat is, ennek köszönhetően stabilabb lett a csapatjátékunk. A második félidőben végig nyomtuk a hátralévő időt, egy jogos 11-ből, - amit Mészáros Laci higgadtan értékesített - sikerült is szépítenünk. Ezt követően is lendületben voltunk, de ellenfelünk szívósan védekezett és nem tudtuk őket feltörni. Amennyiben időben érkezett a figyelmeztetés a számunkra, hogy sokkal jobban oda kell figyelni az első félidőben és nem hagyhatunk ki egy percre sem a 90 perc során, akkor már megérte! Idejekorán jött ez a dolog, nagyon gyorsan le kell vonnunk a konzekvenciát, mert ez a bajnokság kőkemény, itt van 4-5 olyan csapat melyek aspiránsok arra, hogy az elején végezzenek. Természetesen mi is közéjük tartozunk. Nincs időnk búslakodni, az értékelésre viszont annál inkább, három nap múlva kupameccs, aztán egy újabb bajnoki következik, tehát nincs megállás, a bajnokságból még sok van hátra.
196 views0 comments
bottom of page