top of page

Kerületi rangadó magabiztos hazai győzelemmel

A MOL Magyar Kupa továbbjutás következtében előrehozott bajnoki találkozón a kerületi rivális Csepel UFC együttese látogatott a Béke téri stadionba, ahol ismét szép számú nézősereg előtt együttesünk magabiztos győzelemmel tartotta idehaza a három bajnoki pontot és vette át a vezetést a BLSZ I. osztályának bajnoki tabelláján.Csepel TC – Csepel UFC 4:0 (2:0)

Csepel Stadion, Jv.: Horváth János (Végh Márton, Ifj. Czakó Tibor)


Csepel TC: Szűcs Krisztián - Csabafi Szabolcs (Takács László ’63), Torda Bence, Németh Zoltán (Bencze Márton ’63) Zsivoczky-Pandel Péter, Urbin Márk, Csernák Kristóf, Pesuth Simon (Csákány Levente ’79), Gere Zoltán, Mészáros Roland (Bende János ’56), Sükösd Krisztián (Mészáros László ’72)

Vezetőedző: Zsivóczky- Pandel Gyula


Csepel UFC: Papp B. – Takács A. (Horváth Á. ’83), Kun M. (Hegyes M.’67), Mohácsik G., Béres D. (Bíró T. ’46), Nemes M., Béres R. (Seregy T. ’46), Boda J., Haraszkó S., Lencsés A., Gulyás A.

Vezetőedző: Rebecsák Szilárd


Gólszerző: Urbin Márk ’33, Csernák Kristóf ’48, Németh Zoltán ’54, Bencze Márton ’84Zsivoczky-Pandel Gyula:

Ahogy te is nekem, úgy magam is gratuláltam csapatomnak a győzelemhez, mert tudom, hogy mennyire fontos az együttes életében egy ilyen helyi rangadó. Az eredménnyel és a győzelemmel elégedett vagyok, de magunkhoz képest még mindig jelentős elvárás van ahhoz, hogy szintet tudjunk lépni. Játékban, helyzetkihasználásban mindenképpen fejlődnünk kell, de azzal is tisztában vagyok, hogy a mai nap játékra gyakorlatilag alkalmatlan volt a fülledt, trópusi időjárás okán, ami alaposan rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Az első pillanattól uraltuk a találkozót, nem volt kérdés, hogy melyik a jobb csapat, ami a mérkőzés összképe és végeredménye alapján be is bizonyosodott. Az első két bajnoki mérkőzést tekintve jól kezdtük a bajnokságot, de ezt a sikert is a helyén kell kezelnünk, és már készülünk a következő összecsapásra. A csapatból senkit nem emelnék ki, együtt volt teljes és sikeres a teljesítmény, ugyanakkor sok sikert kívánok az ellenfél csapatának a bajnokságban.
390 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page