top of page

Döntetlennel búcsúztunk hazai közönségünktől

Lejátszotta a tavaszi szezon utolsó hazai bajnoki mérkőzését a Csepel TC felnőtt labdarúgó csapata, ahol változatosan alakuló mérkőzésen végül 2:2- es döntetlent ért el a 43. Sz. Építők együttese ellen.Csepel TC – 43. Sz. Építők SK 2:2 (0:1)

Csepel stadion, Jv.: Apkó Tamás (Bencze András, Ifj. Czakó Tibor)


Csepel TC: Szűcs Krisztián – Csákány Levente, Bende János, Torda Bence (Béres Zoltán ’85), Németh Zoltán, Zsivoczky-Pandel Péter, Gauzer Levente, Kristó Dominik (Pásztor Péter ’46), Szabó László, Vörös Bence (Menyhei Gergely ’71), Pócsa Csaba (Seregy Tamás ’71)

Vezetőedző: Pereszlényi András


43. Sz. Építők SK: Németh A. – Alassmi R., Kmetykó M., Ovszák D. (Gergely V. ’57), Pump Sz., Csigi Á. (Gerencsér M. ’94), Csernák R. (Szűcs L. ’56), Laukó J., Kmetykó K., Mészáros D., Koós B.

Vezetőedző: Dr. Hevesi Tamás


Gólszerző: Zsivoczky-Pandel Péter ’54, Bende János ’90, ill. Koós B. ’18, Gergely V. ’75


Pereszlényi András:

A mérkőzés során számos lehetőségünk adódott a gólszerzésre, azonban sajnálatos módon ezekkel nem tudtunk élni. Ez különösen csalódást keltő, mivel hazai pályán játszottunk, és az volt a célunk, hogy itthon tartsuk a három pontot. Csapatunk dominálta a játékot és több lehetőséget dolgoztunk ki a gólszerzésre, de vagy kevésbé jó döntéseket hoztunk, vagy nem voltunk hatékonyak a befejezéseknél. Az eredmény azonban nem tükrözi hűen a mérkőzés végkimenetelét, mivel csapatunk folyamatosan próbálkozott és irányította a játékot. A játékosok küzdöttek és megmutatták a kitartásukat a pályán. Bár nem sikerült megszereznünk a győzelmet, a csapat erőfeszítéseit elismerés illeti. Ez a döntetlen lehetőséget nyújt a tanulásra és fejlődésre. Meg kell vizsgálnunk, hogyan tudjuk hatékonyabban kihasználni a lehetőségeinket a következő bajnokságra. Fontos, hogy megtartsuk a pozitívumokat - mint például a játékunk dominanciája - illetve a csapat egységét, miközben dolgozunk azokon a területeken, ahol fejlődni kell. Köszönjük szurkolóink kitartó támogatását.
114 views0 comments

Opmerkingen


bottom of page