top of page

Kőkemény csatában maradtak itthon a pontok

Tudvalévő volt, hogy a 43. Sz. Építők SK együttese soha, semmilyen körülmények között nem adja olcsón a bőrét ellenfeleinek a bajnokságban, így nagy meglepetés nem várt a Csepel TC együttesére a mérkőzést illetően. Az előzetes jóslat végül beigazolódott, igaz ehhez a játékvezető hathatós közreműködése is kellett, ám ezt is el tudta viselni a csapat és végül itthon tartotta a három bajnoki pontot.Csepel TC – 43. Sz. Építők SK 3:2 (2:1 )


Csepel stadion, Jv.: Kiss Gergő (Pozsonyi Balázs, Tóth Attila)


Csepel TC: Szűcs Krisztián - Bende János, Csernák Kristóf, Csabafi Szabolcs, Torda Bence (Gere Zoltán ’57), Mészáros László (Takács László ’45), Németh Zoltán, Urbin Márk (Mészáros Roland ’57), Pesuth Simon (Csákány Levente ’82), Sükösd Krisztián, Balogh Bence (Bencze Márton ’82)

Vezetőedző: Zsivoczky-Pandel Gyula


43. Sz. Építők: Németh A. – Ovszák D., Páll- Bohus L., Gergely V., Kocsis B., Borsos N. (Rőthy M. ’46), Rozsáli A., Gyurkó T., Laukó J., Pálmai Zs. (Molnár A. ’76), Ancsin K. Vezetőedző: Dr. Hevesi Tamás


Gólszerzők: Balogh Bence (2), ’26, ’66, Pál-Bohus L. ’14 (öngól), ill. Kocsis B. (2) ’28, ’77Zsivóczky- Pandel Gyula

Csak és kizárólag a három pont megszerzésének tudok örülni, teljesítményünk messze elmaradt a várttól. Minden csapatrészben voltak problémáink, addig játsszunk a tűzzel, amíg komolyabban meg fogjuk égetni magunkat. Ez már csak azért sem fér bele, mert egy nagyon kiélezett bajnokságról beszélünk. Riválisaink is vették az akadályt, ami végig így fog festeni, így élesnek kell lennünk végig a bajnokságban. Nehézzé tettük magunknak a mérkőzést, sokkal taktikusabban és fegyelmezettebben kell hoznunk az ilyen meccseket minden csapatrészben. Elkerülhető hibákat követtünk el, amiket orvosolnunk kell, a párharcok megnyerése, és a kidolgozott helyzetek értékesítése terén is van feladatunk bőven. Örülök a győzelemnek, de van bennem hiányérzet bőven, a dolgunk az, hogy hibáinkat kijavítsuk a hátralévő mérkőzéseinken. Szurkolónknak ismét köszönjük a szűnni nem akaró buzdítást, ami biztosan hozzájárult ehhez a sikerhez is!
179 views0 comments

Comments


bottom of page