top of page

Újoncot avatva zsebeltük be a három pontot Budán

Némileg szokatlan időpontban, szombat délelőtt lépett pályára a Csepel TC felnőtt férfi labdarúgó csapata, ráadásul egy roppant fontos poszton (kapus) újoncot is avatott Zsivoczky Gyula vezetőedzőnk Soóky Roland személyében. Sem a kissé furcsa időpont, sem az újonc személye nem volt akadálya azonban annak, hogy az újabb, fontos három bajnoki pontot bezsebelje a csapat és így továbbra is magabiztosan vezesse a BLSZ I. osztályát.



II. Kerület UFC – CSEPEL TC 0:5 (0:4)


Panoráma Sportközpont, Jv.: Szuhodovszki Dávid (Kiss Balázs, Bartis László)


II. Ker. UFC: Kiss D. – Urai K., Jobbágy D., Meggyes B., Kelemen Cs.) Bacsek B. ’55), Kocsis B., Becze K., Porst Benedek, Kelemen Zs., Tóth B. (Bene Z. ’46), Porst Bálint Vezetőedző:


CSEPEL TC: Soóky Roland – Csabafi Szabolcs, Torda Bence (Balogh Bence ’65), Németh Zoltán (Bencze Márton ’55), Urbin Márk, Pesuth Simon, Gere Zoltán, Csákány Levente, Mészáros Roland (Bende János ’55), Sükösd Krisztián (Fodor Vince ’46), Dunai András (Zsivoczky- Pandel Péter ’46) Vezetőedző: Zsivoczky Gyula


Gólszerző: Németh Zoltán (2) ’18, ’40, Dunai András ’22, Gere Zoltán ’35, Zsivoczky- Pandel Péter ’82


Kiállítva: Porst Benedek ’17


Zsivoczky Gyula: 

Ezen a meccsen is mindenképpen nyerni akartunk, ugyan furcsa időpontban rendezték, de azt hiszem, hogy maximálisan sikerült alkalmazkodnunk a körülményekhez.  Már az első félidőben eldöntöttük a meccset, ahol azért sokat számított a kiállítás, majd Németh Zoli 11-esből szerzett gólja, de összességében azt hiszem minden tekintetben felülmúltuk ellenfelünket.  A szokásos forgatókönyv szerint játszottunk, többet birtokoltuk a labdát, támadás befejezéseink elég hatékonynak bizonyultak. A második félidőben sikerült egy taktikusabb játékot produkálnunk, ekkor már több játéklehetőséget biztosíthattam az eddig kevesebbet játszóknak, de ekkor is sikerült fölényben játszanunk. Köszönjük a szurkolóknak, hogy ebben a furcsa időpontban is sokan voltak kíváncsiak ránk, szeretnénk, ha szerdán a Budapest Kupa fináléjában is megtöltenék majd a Budafoki MTE stadionját, ahol igyekszünk megfelelni a címvédés kívánalmainak. Végül, de nem utolsó sorban szeretnék gratulálni a Csepelen élete első felnőtt bajnokiját játszó és azon jól teljesítő kapusunknak, Soóky Rolandnak.


Recent Posts

See All
bottom of page