top of page

Világbajnoki kezdőrúgás és harcos siker után ismét az élre álltunk

Azt előre tudtuk, hogy a korábbi szezonhoz képest jócskán megerősödött XV. Kerületei Issimo SE ellen nem lesz könnyű dolgunk, de talán még a várakozásoknál is nehezebb feladat elé állították csapatunkat. A fiúk dicséretére legyen mondva, egy percig sem adták fel a győzelemért tett kísérleteket, aminek aztán meg is lett a gyümölcse. A mérkőzés előtt a Csepel SC Alapítvány és a Csepel TC képviseletében Rácz Botond sportigazgató köszöntötte Balázs Ferencet, aki a napokban megszerezte 10. világbajnoki címét fekvenyomásban, s aki egy Csepel SC sállal a nyakában a kezdőrúgást is elvégezte szurkolótáborunk legnagyobb elismerése közepette.


Csepel TC – XV. Kerületi Issimo SE 2:1 (1:0 )

Csepel stadion, Jv.: Rábel Alfréd (Madari Adrián, dr. Pozsonyi Balázs)


Csepel TC: Szűcs Krisztián - Bende János (Csernák Kristóf ’56), Torda Bence, Mészáros László (Csabafi Szabolcs ’56), Zsivoczky- Pandel Péter, Urbin Márk, Pesuth Simon (Csákány Levente ’80), Gere Zoltán(Németh Zoltán ’56), Mészáros Roland, Sükösd Krisztián (Bencze Márton ’64), Balogh Bence Vezetőedző: Zsivoczky- Pandel Gyula


Issimo SE: Tóth R.Németh Á. (Kolozsi Gy. ’90), Tóth P., Gál T., Kelemen L. (Faragó M. ’83), Hajdi P. (Sztojanovits Z. ’86), Forgács B. (Czerman M. ’86), Lázár Zs., Pál M. (Zabos Z. ’90), Constantino D., Youla S.

Vezetőedző: Domján Norbert


Gólszerzők: Zsivoczky – Pandel Péter (2) ’11, ’82, ill. Kelemen L. ’49

Kiállítva: Tóth P. ’10Zsivóczky-Pandel Gyula:

Saját magam legnagyobb kritikusa én vagyok, tehát megvizsgálom, hogy hol hibáztam és mit hogyan lehetne hatékonyabbá tenni. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a 10. percben kaptunk egy jogos 11-est és vele egy kiállítást az ellenféltől, s ekkor én is kicsit elhittem, hogy onnantól fogva sima lesz a mérkőzés. Az csupán magunknak köszönhető, hogy nem így alakult, hiszen a helyzeteink megvoltak, de a hatékonyságunk jócskán hagyott kívánnivalót maga után. El kell ismerni, hogy magunkhoz képest gyengébben játszottunk, s bár most egy igen jó pozícióba kerültünk, mindenképpen változtatnunk kell valamin, hogy minden csapatrészben javulás történjék. Pontosan érzékeljük, hogy hol kell változtatni, hogy a későbbiekben hatékonyabbak legyünk. Ellenfelünk masszívan védekezett, kontrákra rendezkedett be, ami várhatóan sok riválisunk sajátossága lesz ellenünk a bajnokságban, nekünk meg kell tanulnunk felállt védelem ellen játszani és a kontrákat sokkal jobban levédekezni. Most kell változtatnunk, amit meg is teszünk, jelenlegi helyzetünk talán a legjobb, amikor ezeket meg tudjuk tenni ahhoz, hogy célunkat elérjük. Örülök, hogy szurkolóink ismét mellettünk voltak és segítettek nekünk a győzelmet kiharcolni, amiért ismét köszönet illeti őket!

156 views0 comments

Comments


bottom of page