top of page

Az idegenbeli magabiztos siker a tabella élére repítette lányainkat

A Paksi FC otthonában lépett pályára felnőtt női csapatunk, akik a szombat reggeli korai kelés és a viszonylag hosszú utazás ellenére is kitettek magukért. Már a félidőben háromgólos előnyre tettek szert, amit további néggyel toldottak meg a második játékrészben, így egy pillanatnyi esélyt sem adtak a házigazdáknak a pontszerzésre. Tekintve, hogy a listavezető és a második helyezett sem lépett pályára a hétvégén, átvettük a vezetést a tabellán.


Paksi SE – Kizotti Csepel TC 0:7 (0:3)

Paks. Jv.: Kuruczné Kiss Anikó (Borbényi Miklós, Fekete Bálint)


Paksi SE: Kerekes B. (Tancsa B. ’46) – Marosi I., Zufall K. (Figura H. ’77), Debreceni K. (Asztalos L. ’55), Boda Zs., Kiss L., Horváth M., Sajabó B., Szűcs L. (Bogdán N. ’46), Fritz F. (Bárányos F. ’67), Koloh R.

Edző: Horváth György


Csepel TC: Jakab Zsófi - Buchmüller Adrienn, Király Lilla, Mesterházi Csilla (Ráporti Laura ’82), Kókai Krisztina, Németh Andrea (Gruber Brigitta ’52), Nádudvari Anna (Mészáros- Nyerges Réka ’82), Horváth Emese (Malinovszky Cintia ’57), Hári Kata, Fekete- Berndhardt Barbara, Kerekes Eszter

Vezetőedző: Kincses Ernő


Gólszerzők: Kerekes Eszter ’7, Buchmüller Adrienn ’27, Szűcs L (öngól) ’35, Fekete- Berndhardt Barbara (2) ’54, ’61, Malinovszky Cintia ’/9, Gruber Brigitta ’76


Kincses Ernő:

Gratulálok a lányoknak. Végre a helyzeteink java részét berugdostuk, ebben előre léptünk. Fontos, hogy továbbra is kapott gól nélkül hozzuk le ezeket a mérkőzéseket. Kiemelném a második félidőben azt a játékot, amivel végre erőt demonstráltunk és célirányosan támadtuk az ellenfél kapuját. Még 15 darab döntő van hátra a csapatnak, megyünk tovább!

103 views0 comments

Comments


bottom of page