top of page

„Minden kezdet nehéz”- sikeres bajnoki rajt Pestszentimrén

Államalapítási ünnepünk és a hazai rendezésű atlétikai világbajnokság hétvégéjének előestéjén lépett pályára a Csepel TC férfi labdarúgócsapata a BLSZ I. osztályának egyik nyitómérkőzésén, ahol a Pestszentimrei SK vendégeként kétgólos sikerrel vette a 2023/2024-es szezon bajnoki rajtját.Pestszentimrei SK – Csepel 0:2 (0:1)

Pestszentimre, Jv.: Kiss Gergő (Sudiczky Bálint, Király Szilveszter)


PSK: Orem A. – Polónyi T., Szarvas D. (Szalay M. ’79), Kis B., Choman M. (Béres- O. M. ’88), Czene P. (Urbán F. ’88), Győrfi D. (Bujdosó D. ’71), Szombathy D., Mészáros D. (Tarcali M. ’79), Rigó F., Léránt O.

Vezetőedző: George Ikenne-King


Csepel: Szűcs Krisztián - Csabafi Szabolcs, Torda Bence (Pásztor Péter ’91), Zsivoczky-Pandel Péter (Németh Zoltán ’84), Urbin Márk (Csákány Levente ’68), Csernák Kristóf, Pesuth Simon, Gere Zoltán, Takács László (Pócsa Csaba ’81), Mészáros Roland, Sükösd Krisztián (Bencze Márton ’62)

Vezetőedző: Zsivoczky-Pandel Gyula


Gólszerző: Gere Zoltán ’8. Zsivoczky-Pandel Péter ’83Zsivoczky-Pandel Gyula:

Minden kezdet nehéz… Talán ez annál is nehezebbre sikeredett, ellenfelünk egy borzasztó agresszív csapat benyomását keltette, talán egy kicsit túlságosan is… Jól kezdtük a mérkőzést, az első tíz percen belül egy nagyon szép támadást vezettünk a bal oldalon ahol Torda beadására a hosszún érkezett Gere Zoli, aki góllal fejezte be a támadást. Ekkor abban bíztam, hogy erre tudunk még gólt, gólokat rúgni és egy könnyebb meccs lesz számunkra, de ez nem így történt, ellenfelünk nagyon megnehezítette a játékunkat, ezen a szűk pályán nem igazán találtuk a rést a pajzson. Bár mi domináltunk, de nem volt meg az átütő erő. A második félidőben váltottam, Zsivót visszahoztam a középpályára, Marcit pedig centerpozícióba küldtem fel, így hatékonyabbnak bizonyult a támadójátékunk, és már jóval előbb is lezárhattuk volna a meccset. Erre az utolsó percekig kellett, amikor egy szögletvariációt követő beadás után Zsivó is betalált, ekkor már éreztem, hogy megvan a meccs. Természetesen ezt a sikert a helyén kezeljük, nagyon örülünk, hogy szurkolóink ilyen szép számmal buzdítottak minket idegenben is, nekem ez az első ilyen élményem velük, és bevallom őszintén, hogy rendkívül jólesett! Gratulálok a csapatomnak, a Pestszentimrének pedig további sok sikert kívánok a bajnokságban.
209 views0 comments

Comentários


bottom of page