top of page

Sikeres szezonkezdet, Dunai András gólja döntött a javunkra

A Béke téri sporttelep történetének első, hivatalos Csepel TC felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzésére került sor az ősszel átadott vadonatúj, műfüves pályáján. A minden alkalommal meglehetősen kellemetlen ellenfélnek bizonyuló Pestszentimrei SK ellen, kilenc sárgalapot hozó meccsen, friss igazolásunk egyetlen gólja döntötte el a három pont sorsát. Kilenc pont előnnyel továbbra is vezetjük a bajnokságot.Csepel TC – Pestszentimrei SK 1:0 (0:0)

Csepel sporttelep, műfüves pálya, Jv.: Czene- Joó Ádám (Mózsa Ábel, Gyana Gergely)


Csepel TC: Szűcs Krisztián - Bende János (Mészáros Roland ’30), Csernák Kristóf, Torda Bence (Gere Zoltán ’74), Mészáros László, Németh Zoltán, Dunai András, Urbin Márk, Sükösd Krisztián (Csabafi Szabolcs ’55), Vörös Bence (Takács László ’63), Balogh Bence (Bencze Márton ’63)

Vezetőedző: Zsivoczky-Pandel Gyula


PSK: Orem A. (Tóth L. ’82) – Polónyi T., Kiss B., Choman M., Kávai D. (Babik B. ’67), Szombathy D., Kölcsi A. (Béres R. ’53), Tarcali M. (Szabó Zs. ’67), Béres- Orbán M., Süle N., Léránt O. (Pásztor G. ’87)

Vezetőedző: Patrick Ikenne-King


Gólszerző: Dunai András ’65Zsivóczky-Pandel Gyula:

Felfokozott hangulatú mérkőzést játszottunk a Pestszentimrével, akikkel általában ilyen szikrázó összecsapásokat szoktunk játszani… Ettől függetlenül úgy érzem, hogy mindvégig domináltunk, az első félidőben a vendégek nem is igen jöttek át a mi védekező harmadunkba. Mezőnyfölényünk azonban sokáig meddőnek bizonyult, a helyzeteink megvoltak, de sajnos nem sikerült ezeket értékesíteni. A szünetben felsőbb sebességfokozatra sarkalltam a játékosaimat, a játék gyorsítását kértem tőlük, s azt, hogy bátrabbak legyünk az előre játékot illetően. Ezt követően sikerült megszereznünk a vezetést, de aztán érthetetlen módon belementünk egy adok-kapok-ba, amire nekünk semmi szükségünk nem volt, ellenben ellenfelünknek, akik ezt a játékot játsszák. Csíptek, rúgtak, haraptak, könyököltek, mindent bevetettek ellenünk, amire igyekeztem a cserék bevetésével válaszolni, frissíteni, ami láthatóan jót is tett a csapatnak. Ismét helyzeteket alakítottunk ki, és már előbb le is zárhattuk volna a mérkőzést, kihagytunk egy 11-est is, - ami benne van a futballban - így a vége ismét paprikás hangulatúvá vált. Összességében azonban megérdemelten tartottuk itthon a pontokat, általánosságban az első bajnokik így, vagy hasonló módon szoktak alakulni, de pozitívum, hogy megnyertük a meccset és győzelemmel kezdtük a bajnokságot. Hazai meccseinken ellenfeleinktől hasonló játékmodororra számíthatunk, így meg kell találnunk ezek ellenszerét. Sérültünknek, Bende Janónak innen is mielőbbi felépülést kívánok! Szurkolóinkról ismét csak szuperlatívuszokban beszélhetek, mert felsőbb osztályban is ritka az ilyen és ehhez hasonló szurkolás, hangulat, amiért óriási köszönet illeti őket.

323 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page