top of page

Tizenegy gólos meccsen búcsúztunk a bajnokságtól

A Csepel TC felnőtt labdarúgócsapata magabiztos győzelemmel búcsúzott az idei bajnokságtól, ami a harmadik helyre volt elég a BLSZ I. osztályának 2022/2023-as kiírásában. Zsivoczky-Pandel Péter személyében gólkirályt üdvözölhetünk csapatunk képviseletében.Rákosmente FC – Csepel TC 3:8 (1:3)

RKSK sporttelep, Jv.: Horváth János (Sudicky Bálint, Milavecz Péter)


Rákosmente: Oroszi T. – Robertson D. (Tóth P. ’52), Páll-B. L., Bajor T., Bárányos R. (Somogyi D. ’72), Petry Zs. (Árvai B. ’7), Aczél Z. (Kávai D. ’46), Dani Z., Szokoli M., Osztovits M. (Hajzliszki Á.), Mascsák B.


Csepel TC: Szűcs Krisztián (Oszter Márk ’68) – Csákány Levente, Bende János, Torda Bence (Béres Zoltán’64), Németh Zoltán, Zsivoczky-Pandel Péter, Seregy Tamás (Kristó Dominik ’56), Pásztor Péter (Vörös Bence ’46), Szabó László, Pócsa Csaba

Vezetőedző: Pereszlényi András


Gólszerző: Mascsák B. (2), Bajor T. , ill. Seregy (2), Zsivoczky (2), Németh (3), VörösPereszlényi András:

Utolsó bajnokinkon számos fiatal játékos kapott lehetőséget a kezdőcsapatban, hogy megmutassa tehetségét és képességeit. Bár nem játszottunk kifejezetten jól, sikerült kihasználnunk a helyzeteinket, és végül nagyarányú győzelmet arattunk, amihez ezúton is szeretnék gratulálni a csapatnak. Ellenfelünk komoly erőfeszítéseket tett, hogy felvegye a versenyt velünk, de mi hatékonyan védekeztünk és agresszíven támadtunk. Fiataljaink, akik kezdőként szerepeltek, nagyszerűen teljesítettek, és bátran tették próbára képességeiket a pályán. Csapatunk kihasználta a lehetőségeket, végigfutottunk több remek kontratámadást, amelyek során a gólokat is szereztünk. Támadóink pontosak voltak a befejezéseknél, és középpályásaink is kiválóan forgatták a labdát. Védelmünk is jól működött, és hatékonyan szűrte meg az ellenfél támadásait. Összességében elégedettek lehetünk a teljesítményünkkel, ugyanakkor tisztában vagyunk vele, hogy van még hova fejlődnünk. Fiataljaink remekül helyt álltak a pályán, biztató jövő várhat rájuk, gratulálok minden játékosnak a sikerhez. Utolsó bajnoki mérkőzésünk sikeres lezárása mérföldkő lehet számunkra, és bízom benne, hogy a jövőben további sikereket érhetünk el. Köszönöm a szurkolóinknak a támogatást, akik a nehéz időkben is mellettünk álltak.
152 views0 comments

Comments


bottom of page