top of page

A második félidőben hatástalanítottuk a TFSE harcmodorát

Kisebb hidegzuhannyal indult az első fellépésünk a vadonatúj köntösbe öltöztetett Dr. Koltai Jenő Sportközpontban a TFSE otthonában, a vendéglátók -szó szerint- nem bizonyultak túl barátságos házigazdának és már a hetedik percben bevették Szűcs Krisztián hálóját. Ezt követően ugyan kiegyenlítettünk, de az „egyetemisták” újabb góllal jelezték, hogy komolyak a pontszerzési szándékaik. Szerencsére a második félidőre magasabb sebességbe kapcsoltak a Zsivoczky tanítványok, így végül kétgólos győzelemmel hagytuk el a Hegyvidék ékszerdobozát.



TFSE-11Teamsport – CSEPEL TC 2:4 (2:2)


Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Jv.: ifj. Czakó Tibor (Sudicky Bálint, Lantos Tamás)


TFSE: Hegedüs L. – Bodnáruk D., Behovits M. (Ország L. ’66), Fekecs D., Suskó Á., Kiri M. (Madar M. ’33), Borgulya G., Pump Sz. (Gaal M. ’54), Csernák R., Gényi D. (Radó D. ’54), Lőrincz D. (Zsolnai G. ’72)

Vezetőedző: Kovács Gábor


CSEPEL TC: Szűcs Krisztián – Csernák Kristóf, Csabafi Szabolcs, Németh Zoltán, Urbin Márk, Gauzer Levente (Mészáros Roland ’46), Pesuth Simon (Zsivoczky- Pandel Péter ’64), Gere Zoltán (Bencze Márton ’58), Sükösd Krisztián, Vörös Bence, Dunai András (Csákány Levente ’77)

Vezetőedző: Zsivoczky Gyula


Kiállítva: Suskó Á. ’50


Gólszerző: Csernák R. ’7, Kiri M ’33, ill. Németh Zoltán (2) ’16, ’53, Gere Zoltán ’43,

Zsivoczky- Pandel Péter ’76


Zsivoczky Gyula: 

Egy nagyon, talán túlságosan is agresszív csapattal találkoztunk, egy kiváló minőségű, jól előkészített műfüves pályán. Az első félidőben ennek az agresszív játéknak nem igazán találtuk az ellenszerét, kapkodóan játszottunk, egy rohanás volt az első 45 perc, ami igazán a hazaiaknak kedvezett. Kaptunk két gólt, de a csapat erejét remekül mutatja, hogy mindkettőt ki tudtuk egyenlíteni. A második félidőre higgadtságot, türelmet, nagyobb labdabirtoklási arányt kértem a srácoktól, taktikai szempontból pedig a mélységi labdákra történő indulásra kértem a fiúkat, mert azt tapasztaltam, hogy nagy területeket hagyott védelme mögött a TFSE, ez működött is, eredményesek tudtunk lenni. Egy ilyen szituációt követően rántották le Németh Zolit utolsó emberként, ami kiállítást vont maga után, ezt követően pedig egyértelműen a mi akaratunk érvényesült. Rúgtunk két szép gólt, a győzelmünk akár nagyobb arányú is lehetett volna, a második félidei higgadtabb és türelmesebb játékunknak köszönhetően magabiztos győzelmet arattunk. Köszönhetően a sok Csepel szurkolónak a hangulat ismét a tetőfokára hágott, amit persze már megszokhattunk tőlük, de újra és újra jólesik ebben megfürödni. Most végre kiszabadulunk az erőltetett menetből, egy egész hét „pihenőnk” lesz a következő bajnoki meccs előtt. Nem szakítja meg semmi a nyugodtabb, heti felkészülésünket a Vízművek elleni összecsapásra, amire már most koncentrálunk. 


315 views0 comments
bottom of page