top of page

Kiharcolt győzelem a véghajrában

Azt már előre lehetett tudni, hogy a körülmények miatt nem vár könnyű mérkőzés a Csepel TC felnőtt férfi labdarúgó csapatára, ami aztán be is bizonyosodott, hiszen sem a rekkenő hőség, sem a műfüves talaj nem járt labdarúgónk kedvében, de becsületükre legyen mondva az utolsó percig nem adták fel, melynek végül győzelem lett a jutalma.THSE - Szabadkikötő - Csepel TC 1:2 (1:1)

Sport 11 Sportközpont, Jv.: Czene- Joó Ádám (Tóth I. Tamás, Strehó Erik)


THSE: Tamás B. - Vidnyánszky Á., Horváth K., Orosz B., Gelencsér B., (Jakab Cs. '46), Farkas Z., Despotovic V., Dukát B., Skriba M. (Adelmann F. '70), Klausz O., Pölöskei P. (Vitályos B. '90)

Edző: Kenyó Zoltán


Csepel TC: Szűcs Krisztián - Bende János, Csabafi Szabolcs (Takács László '55), Németh Zoltán (Bencze Márton '6), Zsivoczky-Pandel Péter (Mészáros Roland '66), Urbin Márk, Csernák Kristóf, Pesuth Simon, Gere Zoltán, Sükösd Krisztián (Pásztor Péter '46), Pócsa Csaba (Mészáros lászló '55)

Vezetőedző: Zsivoczky-Pandel Gyula


Gólszerzők: Farkas Z. '33, ill. Németh Zoltán '5, Mészáros László '91 (11-ből)


Zsivoczky-Pandel Gyula:

A körülménykről annyit, hogy 35 fok és műfüves pálya, ami önmagában alkalmatlan a futballra, ehhez kellett alkalmazkodnunk, természetesen a házigazdákkal együtt. Az első félidőben teljesen rendben volt a játékunk, gyorsan megszereztük a vezetést, és ekkor abban bíztam, hogy ezt az előnyt növelni is tudjuk hamarosan... Az átmeneteink elég hatékonyak voltak a középpályán történt labdaszerzéseinket követően, ám hiába uraltuk a játékot, nagyon sok ziccert kihagytunk, ami sajnos visszatérő probléma nálunk. A második félidőről viszont elmondható, hogy vagy mi estünk vissza, vagy ellenfelünk jött fel nagyon játékban, mindenesetre egyértelműen nyomás alá helyeztek bennünket. Ebben a periódusban kellett egy kis szerencse és természetesen az akaratunk is, hogy átvészeljük a nyomást, sajnos az előre játékunkban nem volt kellő átütő erő, ráadásul Zsivó is megsérült (remélem, hogy nem komolyabban). A védekezésünk nem működött tökéletesen, az előre ívelt labdákat, a bedobásokat nem tudtuk kontrollálni, ezeket a problémákat minél hamarabb orvosolnunk kell! Ezt lereagálva átálltunk három belső védőre, behoztam (Bencze) Marcit, Mészáros Lacit és a Takács Lacit, hogy stabilizáljam a csapatot, ami azt gondolom, hogy nagyjából jól is sült el. Összességében a korrektséghez hozzá tartozik, hogy szerencsénk is volt, amiért azonban nagyon sokat tettünk. Pozitívuma a meccsnek, hogy az utolsó pillanatig nem adtuk fel a győzelmi reményeinket, Marci harciassága 11-est ért, amit Mészáros Laci higgadtan értékesített. Örülünk a győzelemnek, de javulnunk kell, szurkolónk előtt pedig ismét le a kalappal, ezúttal is rengeteget segítettek abban, hogy ezt a meccset meg tudjuk nyerni!
176 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page