top of page

Magabiztos siker és továbbjutás a MOL Magyar Kupában

Lejátszotta a 2023-2024- es szezon első tétmérkőzését a Csepel TC felnőtt férfi együttese, akik kitűnően szórakoztatták a Béke téri stadionba látogató hazai szurkolókat. Szemre is tetszetős, magabiztos játékkal végül nyolcgólos sikerrel vették a Somogy vármegyei I. osztályában szereplő Toponár SE elleni akadályt.Csepel TC – Toponár SE 8:0 (4:0)

Csepel stadion, Jv.: Cseh Roland (Varga Patrik, Török Bence)


Csepel TC: Szűcs Krisztián – Bende János, Csabafi Szabolcs (Pásztor Péter ’72), Torda Bence, Zsivoczky- Pandel Péter (Pócsa Csaba ’63), Urbin Márk, Pesuth Simon (Csákány Levente ’63), Gere Zoltán, Mészáros Roland (Csernák Kristóf ’63), Sükösd Krisztián, Balogh Bence (Németh Zoltán ’44)

Vezetőedző: Zsivoczky- Pandel Gyula


Toponár SE: Herman B. (Vaskó Á. ’85) – Neubauer M., Kovács P., Ivusza G., Laczkó D., Fila G., Decsi R. (Házi Á. ’73), Ivusza T., Fila J., Gelencsér G., Baranyi D. (Tóth V. ’54)

Edző: Keller Imre


Gólszerző: Balogh Bence (2) ’18, ’44, Zsivoczky-Pandel Péter (3) ’36, ’37, ’58, Torda Bence (2) ’49, ’52, Sükösd Krisztián ’68

Kiállítva: Házi Á. (’80)Zsivoczky-Pandel Gyula

Úgy gondolom, hogy ez a találkozó a felkészülés szerves részét képezte, abba tökéletesen beleilleszkedett. Az első húsz percben azt terveztük, hogy magasan letámadunk, minél hamarabb szerettük volna megszerezni a vezetést, védekezésünket ennek megfelelően agresszívan fel is toltuk, az ellenfél védőzónájában pedig minél gyorsabb labdaszerzésre törekedtünk. Azt hiszem, hogy ez a kezdeti „tapogatózó” játékot követően működött is, a tanult játékelemeket pedig jól alkalmaztuk a támadásépítésben, melyekből szép gólokat sikerült rúgnunk. Természetesen minden mérkőzést - mint ezt is- a helyén kell kezelni, elsősorban a két hét múlva kezdődő bajnokságra készülünk, a legfontosabb, hogy ott eredményesen szerepeljünk. Ettől függetlenül persze amennyiben a Magyar illetve a Budapest Kupában is eredményesen szerepelünk, annak nagyon örülünk, hiszen az önbizalmunkat növeli. Örömmel tölt el, hogy a csepeli szurkolók szép számmal voltak kíváncsiak a meccsünkre, amit győzelemmel sikerült meghálálnunk. Elsősorban csapatban gondolkodom, így nehéz egyéni teljesítményeket kiemelnem a mai mérkőzést illetően, ugyanakkor Balogh Bence, Torda Bence és Zsivó hatékonyan oldották meg az előre-játékunkat, de azt se felejtsük el, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót, ami pedig védelmünket dicséri.
249 views0 comments
bottom of page