top of page

Magabiztos győzelem a Vasas elleni rangadón

A mérkőzés előtt vadonatúj műfüves pályát avattak a Béke téri sporttelepen, mellyel kiválóan „megágyaztak” a szervezők a Csepel - Vasas női rangadónak. Lányaink pedig feltették a szombati nap csepeli eseményire a koronát, ugyanis lehengerlő magabiztossággal verték meg a Vasas Kubala Akadémia együttesét, tovább növelve a két csapat közti pontkülönbséget.


KIZOTTI Csepel TC- Vasas Kubala Akadémia 3:0 (1:0)

Csepel stadion, Jv.: Sovány Liza (Dobos Kitti, Juhász Dániel)


KIZOTTI Csepel TC: Bujdosó Annamária - Bernhardt Bernadett, Király Lilla, Gruber Brigitta, Mesterházi Csilla (Horváth Emese ’56), Balogh Noémi (Németh Andrea ’65), Kókai Krisztina, Nádudvari Anna, Hári Kata, Fekete- Bernhardt Barbara (Malinovszky Cintia ’79), Kerekes Eszter (Jakab Zsófi ’79)

Vezetőedző: Kincses Ernő


Vasas Kubala Akadémia: Gévay D. – Hegedűs K. (Rigó N. ’67), Buncsák R., Kovács Sz., Oláh E., Rabatin Zs., Gábor B. (Kriskó L. ’73), Trunszka L., Kardos D., Szalai Sz. (Fekete R. ’87), Turcsányi V. (Jakab B. ’87)

Vezetőedző: Hámori Ferenc


Gólszerzők: Kerekes Eszter ’40, Gruber Brigitta (2) ’52, ’58

Kiállítva: Kovács Sz. ’90


Kincses Ernő:

Ezt a győzelmet Szegi Csabának ajánljuk. Óriási fegyvertény, hogy végre magabiztosan tudtunk megnyerni egy rangadót, egy nagyon jól felkészített Vasas ellen sikerült megszerezni a 3 pontot. A második félidőben nem volt kérdéses, hogy ez a mérkőzés „meglesz” a számunkra. Kiemelném Bernhardt Bernadettet, aki az utolsó pillanatban kerültbe a kezdőbe és csapatunk egyik legbiztosabb pontja volt. Rajta kívül Hári Kata is meggyőző teljesítménnyel rukkolt elő, róla tudtuk, hogy remek képességekkel rendelkezik, amit egyre inkább bizonyít is. Minden egyes játékosomnak gratulálok, s remélem, hogy az előttünk álló meccseken is ilyen hatékonyan tudunk majd futballozni.
117 views0 comments
bottom of page